Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvorfor Bremsekalippere Fail?

Bremsekalippere er klemme -lignende enheter som presser mot et hjul er bremseskiven å bremse eller stoppe bilen . Bremseeffekt vil bli svekket hvis bremsekalippernes begynner å lekke bremsevæske eller hvis bøylen er putene er utslitt . Hvordan bremsekalipere arbeid?

Stepping på bremsepedalen setter bremsevæske under trykk og presser væsken mot stemplene i bremsekalipere . Denne kraften presser kalipperne og presser bremseklossene bort på bremseskiven , bremse bilen. Dette systemet er nesten universelle i alle moderne foran bremsesystemer og mange biler også har skivebremser bak i bilen.
Lekkasje Brake Fluid

Fordi bremsekalipere har bevegelige deler det er risiko for at friksjonen kan føre til at bremseslanger gjennom som bremsevæske reiser til slites for mye og bryte . Hvis målepunktene begynne å lekke bremsevæske , vil de ikke bygge opp nok trykk til å tvinge stempelet i bøylen mot bremsekloss for å stoppe bilen . Bremsekalipere må bygges om eller skiftes ut dersom de viser tegn til lekkasjer .
Slitte bremseklosser

Bremsekalippere hver har to pads som består av et metall " shoe " med en foring klinket til det. Hvis et belegg på puten bærer gjennom, vil metallet skoen kommer i kontakt med platen , eller rotor , noe som kan skade den og forårsake tap av bremseeffekt . En brems skyvelære er pads bør kontrolleres regelmessig for tegn på slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58795.html

Previous:
Next:

auto Bremser