Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte parkeringsbremsen sko på en 2001 Chevy Blazer

Du bruker bakbremsene på Chevrolet Blazer svært sparsomt under normal kjøring. Fordi de er de eneste som din bremsesystemet bruker når du sette på parkeringsbremsen, er bakbremsene ofte referert til som parkeringsbrems sko. Bremsekraften er fordelt i en 70 prosent til 30 prosent og fremre til bakre forholdet, under normale bremseforhold. På grunn av dette forholdet, har de en tendens til å slites ut om lag 30 prosent så ofte som de foran bremser. Du kan erstatte 2001 Blazer sin bakre bremse sko i en til to timer. Du trenger:
En jack
Et sett med jackstands
En hjulmutternøkkel
To bremseklosser
Brake rengjøring spray
White litiumfett
Wire cutters
A tang
Brake returfjær verktøyet
Brake holdefjæren verktøyet
Brake justering verktøy
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Bremseblokk ett forhjul foran og bak for å holde bilen rulle. Frigjør parkeringsbremsen. Bruke hjulmutternøkkel, løsne loggen mutterne på bakhjulene nok til å slå for hånd. Jack bak på Blazer opp langt nok for bakhjulene å bare fjerne bakken. Fjern lug nuts, trekk dekket av og sett den til side. Gjøre dette på begge sider. Trekk brems trommer av og sett til side.
2

Plasser returfjær verktøyet over toppen senter stud og drei det med urviseren for å fjerne den første returfjær. Gjenta denne prosessen for å fjerne den andre returfjær. Sett fjærene til side, og bemerker hvilken side hver kom ut av. Bruk en avbiter til dette, men det tar mer innsats og omsorg for å ikke nick våren og svekke den.
3

Plasser holdefjæren verktøyet over holdefjæren og trykk ned mens du slår en en kvart omdreining i begge retninger. Gjør dette på begge Festefjærer. Sette disse til side og merk hvilken side - foran eller bak - de kom ut av. Trekk ut pinnene og sette dem med tilsvarende våren.
4

Fjern bremseskoene fra backing plate og fjern linjalen fra mellom bunnen av skoene. Drei innstillingshjulet for å lukke den helt. Huske hvilken side skruen delen av regulatoren var orientert mot og sette dette til side med klemmen våren. Ta av parkeringsbremsen spreader arm og legg den med de andre delene. Du vil nå ha foran bremseskoen henger i en kabel med en tung våren på det festet til en bevegelig arm på bremsen skoen.
5

Fjern parkeringsbremsen spreader arm og legg den med den andre deler. Du vil nå ha foran bremseskoen henger i en kabel med en tung våren på det festet til en bevegelig arm på bremsen skoen. Sprederen arm kan ha falt ut under det forrige trinnet som det er ingenting som holder den i unntatt Returfjærer trekke skoene mot midten.
6

Grip parkeringsbremsen kabelen mellom våren og armen ved hjelp av wire cutters. Kun bruke nok kraft til å holde fast, men ikke nok til å ikke la kabelen gli. Trekk armen fra et punkt nær ledningen, og trekk ut kabelen fra holderen. Uten å la våren snap tilbake, sakte slippe kabelen med wire cutters.
7

Spray bremsen rengjøring sammensatte liberalt på backing plate og brems maskinvare for å fjerne smuss og skitt. Påfør en liberal mengde hvitt lithium fett på fire forhøyede kontaktpunktene på backing plate.
8

Ta tak i knotten på slutten av bremsen kabel med tang. Bruk wire cutters å kollapse våren til du har ca 3/4 tommers av ledningen synlig. Hold kabelen stramt med wire cutters og sett bryteren på kabelen enden inn parkeringsbremsen arm. Nøye slippe kabelen og la våren tilbake til full forlengelse.
9

Sett de låsepinnene gjennom backing plate og plassere sko over dem, sette pinnen gjennom hullene på skoene. Plasser holdefjæren over pinnene med låsepinnen verktøyet, trykk inn og foreta et en-kvart omdreining for å låse den på plass.
10

Plasser regulatoren kabel øvre åpning over midten stud. Plasser regulatoren kabel skyveknapp i avkastningen våren hullet bak brems skoen. Sett bunnen av de store returfjærer inn i skoene, og ved hjelp avkastningen våren verktøyet, hekte våren over toppen senter stud. Gjør dette for begge Returfjærer.
11

Trekk tilbake på bakre skoen og sett på parkeringsbremsen spreader arm mellom fremre og bakre sko i tilsvarende hakk i skoene. Vær oppmerksom på riktig vei. Dette stykket holder bremsene i riktig justering.
12

Trekk bunnen av bakre skoen mot baksiden, og betaler oppmerksomhet til orientering, setter bremsen adjuster. Erstatte denne delen i nøyaktig samme retning som den kom ut eller brems vil ikke selv justere.
13

Route regulatoren kabelen rundt skyveknapp, slik at den er i sporet på skyveknappen og koble den til regulatoren arm med kroken i enden av kabelen. Sett kontakten arm i laveste hullet ved bakre sko og erstatte regulatoren våren i motsatt skoen.
14

Bytt bremsetrommelen og snu den for hånd. Du skal høre skoene dra mot trommelen. Hvis ikke, må du fjerne gummi pluggen fra baksiden av backing plate og sett justere verktøy eller skrutrekker gjennom sporet. Skyv baksiden av justeringshjulet opp ved å trykke ned på verktøyet håndtaket mens du slår på tromme til du hører skoen du drar.
15

Gjenta trinnene over på den andre siden.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58796.html

Previous:
Next:

auto Bremser