Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte bremsene på en 2000 Pontiac grand am

bremseklossene på 2000 Pontiac grand am er designet for å stoppe bilen ved å bruke friksjon til bremseskiver som de er å snu. Putene er lukket inne av bremsekalippernes. Når bremsepedalen trykkes inn, presser sylinderen innsiden av bremsekalippernes den ytre bremsekloss mot festing av rotoren. Dette, i sin tur, trekker den indre bremsekloss mot beholderens indre vendte av rotoren. Friksjonen av putene sklir mot rotorene er prosessen som stopper Grand Am. Du trenger
Bremsevæske sprøyte
Tire verktøy
Floor jack
Jack står
lirke bar
1/2-inch skralle
1/2-tommers socket
Rope
6-tommers C-klemmen
Replacement bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park din 2000 Pontiac grand am i et trygt arbeidsmiljø plassering på en plan overflate. Sett i nødbremsen og åpne panseret.
2

Fjern lokket fra bremsevæskebeholderen. Sett røret på en bremsevæske sprøyten inn i bremsevæske og suge ut en sprøyte full av bremsevæske. Sett lokket tilbake på reservoaret og senk hetten.
3

Løsne hver av de slepe nøtter fra forhjulene ved å skru til mutrene mot klokken ca 1/4 av en sving med en dekk verktøyet. Ikke fjern hjulmuttere.
4

Slide et gulv jack under fronten slutten av 2000 Pontiac grand am og posisjon jekken under en jekkpunktet. Hev Grand Am høy nok for jack står å passe under bilen. Posisjon bukker under rammen skinnen på begge sider av bilen. Senk grand am til toppen av tribunen. Så snart vekten på bilen er på stands, stoppe jack og la den i oppreist stilling.
5

Fjern alle slepe nøtter fra forhjulene og trekke hjulene ut av navet.
6

Flytt til fronten førersiden hjulet og finn styringsstiften bolter på baksiden av bremsekalippernes. Bøylen har en nedre og en øvre føringstapp bolten. Fjern boltene fra baksiden av bøylen med skralle og en 1/2-inch socket.
7

Finn tilgang hullet på siden av bremsekalippernes. Skyv en lirke bar i tilgang hullet mellom bremsen rotoren og den ytre bremsekloss. Lirk mot ytre bremsekloss inntil sylinder trekkes inn bøylen nok til å løsne bøylen fra rotoren. Fjern lirke bar.
8

Trekk bremsekalippernes ut av bremse rotoren for hånd. Hvis rotoren sitter fast, lirke toppen og bunnen av bøylen med brekkjern. Heng bremsekalippernes på av styrekomponentene bak rattet hub plate med et stykke tau.
9

Trekk ytre puten ut av holdeklipsen innsiden av bøylen. Deretter plassere en 6-tommers C-klemmen i bøylen med justeringen bolt mot ytre bremsekloss. Snu C-klemme med klokken for å skyve den ytre bremsekloss mot bøylen sylinderen. Når sylinderen er trukket helt tilbake i bøylen, skru og fjerne C-klemmen. Deretter trekker den ytre bremsekloss ut av den andre holdeklipsen.
10

Kontroller bremsen rotoren for slitasje og spor. Hvis rotoren har minimal slitasje eller grooves, ta rotoren til en maskin butikk eller et automatisk reparere anlegget å ha rotoren slått. Hvis rotoren har overdreven slitasje eller riller, bytt bremse rotoren.
11

Plasser to nye bremseklosser i begge klemmene innsiden av bøylen. Fjern tauet fra bøylen og skyver bøylen tilbake over den side av rotoren. Sikre bøylen med de to guide pin bolter og skru det fast med skralle og socket. Plasser hjulet tilbake på navet sammen med hjulmuttere. Trekk til hjulmutrene med dekk verktøyet til hjulet spinner.
12

Flytt til det andre forhjulet og gjenta de samme trinnene for å erstatte bremseklossene. Etter bremseklossene har blitt erstattet, jack din 2000 Pontiac grand am back up og skyv skiller seg ut fra bunnen av rammeskinnene. Senk Grand Am og fjerne gulvet jack.
13

Åpne panseret og ta av bremsevæske reservoaret lokket. Spruter bremsevæske tilbake i reservoaret fra sprøyten og sett på lokket igjen. Deretter lukker panseret.
14

Crank din 2000 Pontiac grand am og pump på bremsepedalen inn og ut fem eller seks ganger for å riktig sete bremseklossene til bremseskiver. Deretter kjører Grand Am rundt for å teste bremseklossene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58208.html

Previous:
Next:

auto Bremser