Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremseklossene på en 1994 Ford Taurus

The 1994 Ford Taurus leveres med skivebremser foran og kan også komme utstyrt med bakre plate eller bakre trommelbremser. Bytte bremser foran i Taurus er en relativt uendret prosess uansett hvilket år det er, de skivebremser bak ansette en annen prosedyre for å trekke bøylen stempelet enn gjør foran. Et spesialverktøy er nødvendig å skru den bakre caliper stempelet i bøylen boring. Ellers er fremgangsmåten helt analog med den fremre bremsekloss erstatning. Du trenger
Hydraulisk flaske jack eller gulvet jack
Jack står
Hjulmutternøkkel
Bremsevæske hevert
Bremsevæske
Ratchet og socket sett
Caliper S-krok
4-tommers C-klemmen
skrutrekker
Medium-sandpapir
Utskifting av bremsekloss satt med smøremiddel
Momentnøkkel med 19mm socket
Vis mer Instruksjoner

1.

Fjern dekselet til master sylinder og deretter hevert ut 1/3 av bremsevæske fra inni den. Kast den gamle væsken riktig. Sett på dekselet til master sylinderen.
2

Løsne hjulmutterne med Hjulmutternøkkel før du løfter Taurus.
3

Løft Taurus, en side om gangen, med jack og deretter støtte hver ramme rail forsiktig mot en jack stå. Fullføre fjerningen av hjulmutterne og hjul.
4

Fjern brems pin stopperne med en skralle og en socket sett. Fjern bøylen og støtte det å spankulere våren med en tykkelse S-krok. Dette vil forhindre skade oppstår til det hydrauliske bremse slangen. Pass på å ikke vri bøylen og bremse slangen ved bytte.
5

Fjern påhengsmotoren pad og innenbords pad fra bøylen boliger. En skrutrekker kan hjelpe å fjerne klemmene av pads. Plasser en av de gamle pads mot bøylen stempelet og bruke 4-tommers C-klemme for å komprimere bøylen stempelet innover til den bunner ut. Stram C-klemmen sakte slik bøylen stempelet ikke pådrar seg skader.
6

Inspiser rotor for noen synlig skade på overflaten. Hvis du ikke erstatte det, bruk en middels sandpapir for å hånd-sand innglassing fra overflaten.
7

Installer indre og ytre elektrodene til målepunktet. Kontroller at rangle klipp sitter godt, holder putene i riktig posisjon til bøylen boliger. Påfør et tynt lag med smøremiddel på integrert caliper sete for knoke der kalipperens ankere til. Installer bøylen og deretter erstatte brake pin stopperne og stram til. Gjenta samme prosedyre for den andre siden.
8

Skift hjul og hjulmuttere og stram dem til 100-fot pounds ved hjelp av momentnøkkel og 19mm socket etter å senke bilen til bakken. Pumpen foten bremsepedalen flere ganger for å plassere pads mot rotorene. Sjekk master sylinderen igjen og toppen av bremsevæske, om nødvendig med ny bremsevæske. Prøvekjøre Taurus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57432.html

Previous:
Next:

auto Bremser