Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan manuelt slå på en Radiator Fan

Endre radiator viften er slått på manuelt gjøres vanligvis fordi noe i systemet ikke fungerer ordentlig, og kjøretøyet eieren ikke ønsker å erstatte en del, vanligvis på grunn av bekostning. Drift av viften manuelt er like effektivt, og i noen tilfeller, mer så, siden det ikke vil bli glemt. Hvis viften ikke er slått på når bilen er i ro eller beveger seg sakte, vil bilen bli overopphetet. Viften er ikke nødvendig så lenge bilen er i bevegelse, og luft passerer gjennom radiatoren. Du trenger:
Wire-Crimpverktyg
assorterte tråd terminaler
En rull av 16-gauge
En rull med 10-gauge
One 4-terminal relé
One elektrisk bryter karakter på 30 ampere maks
En rull med elektrisk tape
¼-tommers skralle
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Kutt strømmen og jordledning i fan sele, etterlot seks inches eller mer for å koble nye ledninger. Tape selen ender av kabelen kuttet, ved hjelp av elektrisk tape.
2

Installer de fire-terminal relé til en solid montering beliggenhet så nær radiator som mulig. Bruk ¼-tommers skralle og socket å løsne og stramme montering bolt. Monter bryteren på eller under dashbordet der tilgjengelig.
3

Fest en spade-end crimp til den ene enden av en 16-gauge. Fest den med krimpetangen og koble den til den negative terminalen på stafetten. Kjør nok ledning til å gå gjennom en tilgang i brannmuren til bryteren og gå tilbake til en god jording plassering på rammen eller motor. Kutte ledningen på bryteren og koble to spade terminaler til ledningen. Feste dem til baksiden av bryteren. Fest den riktige terminalen til den løse enden av ledningen, og fester den til rammen eller motor.
4

Koble en 10-gauge fra plusspolen på stafetten (vist på stafetten diagram for å gå til komponent) til den positive ledning på viften. Bruk en spade terminal på stafetten enden og en rumpe kontakten på fan side. Crimp terminalene med presstangen.
5

Koble en 10-gauge fra den negative ledningen på viften til god jord. Bruk en butt kontakten på fan side og en passende terminal for første side. Koble fra minuspolen på batteriet.
6

Koble en 10-gauge til batteriet positive terminalen ved hjelp av riktig terminal. Kjør ledning over til releet og kutte ledningen slik at en liten mengde slakk. Skjær to, tre-tommers biter av wire utenfor rull med wire, og Avisoler begge ender av begge ledningene. Fest en spade terminal på den ene enden av både tre-tommers biter av wire.
7

Avisoler den motsatte enden av disse ledningene. Avisoler den enden av ledningen fra batteriet positive terminalen. Installer en rumpe kontakten på enden av denne ledningen og krymp den.
8

Sett strippet endene av både korte ledningene inn i baken kontakten på ledningen fra batteriet. Crimp begge ledningene inn i rotenden. Koble den andre enden av både korte ledninger med spade terminaler til de resterende to terminalene på stafetten. Koble plusspolen på batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60114.html

Previous:
Next:

auto Bremser