Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en Honda Radiator

Radiatoren er en av de viktigste delene av kjølesystemet i Honda din, og hvis det springer lekk eller blir tett, ikke bare vil du ikke kjøle motoren din riktig, men du risikerer overoppheting og alvorlig skade på kjøretøyet. Hvis du trenger å fjerne radiator for utskifting, kan det gjøres hjemme. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1998 Honda Civic DX, men prosessen er lik for andre kjøretøy. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Flathead skrutrekker Vis
3/8-inch skralle og socket sett
Mer Instruksjoner
en

La motoren avkjøles helt før du arbeider med den. Du må være i stand til å plassere nakne hånd på radiator cap, ellers risikerer du å brenne deg på kjølevæske
2

Plasser renne pannen under bilen og åpne draincock på bunnen av. radiator. Vri åpne radiatorlokket i en mot urviseren for å bidra til fortgang i flyten av kjølevæske i avløpet pannen.
3

Skru av slangeklemmer som fester øvre og radiator slanger til radiator, ved hjelp av en vanlig skrutrekker, og trekk ut slangene. Prøv å sikte slangene mot avtappingspannen så kjølevæsken ikke søler på bakken.
4

Trekk viften ledningsnettet fra radiatoren fan og plassere ledninger til side. Unbolt de øvre radiator mounts fra kjernen støtte, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket.
5

Løft radiator ut av motorrommet ved å ta tak det på sidene. Løft med bena, slik at du ikke skader ryggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60113.html

Previous:
Next:

auto Bremser