Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer skivebremser bak på en 1970 Mustang

The 1970 Ford Mustang kom utstyrt med skivebremser, som ga stoppe sikkerhet, samt erstatning letthet for at hjemmet mekaniker. Skivebremser er det begunstigede bremser for gjør-det-selv-bil fyr på grunn av sin enkle fjerning og installasjon. Bakbremsene på en Mustang kan fjernes og erstattes i rundt en time om ikke kortere tid. Du trenger
Tire jern
Jack
Jack stå
Stikknøkkel
Rope
C-klemmen
Vis flere instruksjoner
1

Løsne alle de bakre slepe nøtter med dekk jern. Ikke fjern slepe nøtter ennå.
2

Plasser en jekk under bakakselen og heve bilen før dekkene forlater bakken. Set bukker under bakakselen for støtte og trygghet. Senk bilen på tribunen. Ta til hjulmutrene og ta av hjulet og dekk.
3

Løsne nedre bolt på bremsekalippernes monteringsbrakett med pipenøkkel. Braketten er den halv-måne-formet stykke av metall festet til rotoren. Heng den nedre halvdelen av braketten med tau for å hindre press på bremsen linjen.
4

Trekk bremseklossene gratis fra festebraketten.
5

Komprimer bremsekalippernes sylinder. Plasser C-klemmen på monteringsbraketten, med en del av klemmen mot baksiden av braketten og den andre mot bremsekalippernes sylinder. Hvis klemmen slips, plasserer en av de gamle bremseklossene mellom det og sylinderen for en bredere gripeflate. Komprimere sylinderen til den er i flukt med brakett.
6

Installer de nye bremseklossene. Være sikker på at den sorte brems materiale er vendt mot rotoren. Hvert hjul bruker en eske sett av bremsene, men bremsene selv er universell så langt som hvilken side av rotoren å plassere dem på (så lenge bremsen materialet står rotoren).
7

Fjern tauet fra braketten og re-bolt det til rotoren. Sett dekket tilbake på rotoren og finger stramme alle hjulmuttere. Senk bilen og stram alle knastene med dekk jern.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57802.html

Previous:
Next:

auto Bremser