Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en Front Hub Assembly

Biler pleide å være sammen med løse bærende pakker i forstillingen, noe som bidro dreie rotoren rundt spindelen. Lagrene nå kommer i forseglede forsamlinger, som integrerer i navet også. Forseglet samler ikke bare gjøre for mindre vedlikehold for bilens eier, men de er også lettere å fjerne og installere. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2009 GMC Sierra, men prosessen er lik for andre kjøretøy. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Ratchet og socket, 3/8 tommers
Blue gjengelåsemiddel
Replacement hub
Show More Instruksjoner
en

Løft opp fronten på bilen med jekken og sette den på bukker. Sørg for at bilen er solid på tribunen før krabbe under den. Ta av forhjulene ved hjelp av dekk jern og sette dem bort fra arbeidsområdet.
2

skru fra hverandre foran bremsekalippernes fra styringsgruppen knoke og sett den på en ekstra jack stå slik at det er støttet og ikke legge press på bremsen linjen. Skyv den fremre rotoren ut av navet, og legg det til side.
3

Koble ledningsnettet fra front hub bruke hendene og løsne selen fra øvre kontroll arm og ramme også. Unbolt navet fra styringsgruppen knoke med en 3/8-inch skralle og socket, skyv navet ut av styringsgruppen knoke.
4

Place noen dråper av den blå låsepasta på ende av fabrikken hub bolter, så hold erstatning hub på styring knoke. Træ fabrikken hub bolter i navet og stram dem på plass med en 3/8-inch skralle og socket. Koble ledningene tilbake inn i selen og klippet det inn i fabrikken klipp og bruke hendene.
5

Skyv rotoren tilbake på navet og skru bøylen til styringsgruppen knoke med en 3/8-inch Ratchet og socket. Sett tilbake det fremre dekk ved hjelp av en dekk jern, senk den ut av jack står med den oppjekkbare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60165.html

Previous:
Next:

auto Bremser