Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik reparerer en parkeringsbrems

Parkeringsbremsen hindrer en bil fra å flytte når den er parkert. Bremsen er en viktig del av et kjøretøy og krever konstant pleie. En brems vil begynne å svikte når gummislange som dekker kablene begynner å bli oppbrukt. Dette gjør at vann, salt og annet smuss å komme på metall-kabel, slik at den ruste og bryte. Hvis dette skjer parkeringsbremsen må skiftes ut umiddelbart før kjøretøyet tas i bruk igjen. For å finne riktig parkeringsbremsen for bilen din, se brukerveiledningen. Du trenger
skrutrekker
hjulmutternøkkel
Stikknøkkel
Bil jack
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en skrutrekker til å fjerne boot dekker fra bunnen av parkeringsbremsen. Dersom dekker er skinn, bare pakk det.
2

Trekk ut de to kablene som er festet til parkeringsbremsen. Hver kabel er koblet til en av de bakre dekk.
3

Bruk en hjulmutternøkkel å løsne mutrene på dekket. Hev bilen på jekken og fjerne hakene for å få tilgang til hjultrommelen.
4

Fjern nødbremsen koblet til hver trommel. Hver bremsesystemet består av to separate kabler.
5

Bruk en pipenøkkel til å løsne spenningen mutteren som holder kabelen til nødbremsen. Trekk kabelen vekk fra bremsepedalen.
6

Løsne ankeret mutteren fra equalizer bar og fjerne den andre enden av kabelen. Erstatt den ødelagte kabelen med den nye.
7

Før kabelen gjennom spenningen mutteren og stram til å holde på plass. Kontroller at kabelen ikke er slakk før reattaching parkeringsbremsen dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58773.html

Previous:
Next:

auto Bremser