Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

DIY: Honda Accord Front Bremser

Honda Accord foran bremser er plate og caliper bremser som opererer ved å komprimere bremseklosser mot et metall rotoromkrets å skape friksjon og stoppe bilen. Over tid både bremseklossene og rotoren vil slites og må byttes. Vanligvis bremseklossene er de første til å gå og må byttes oftere enn skiverotor. Deler som trengs

Den enkleste type brems jobben innebærer å erstatte bremseklossene. For mer slitte bremsesystemer må du kanskje bytte ut eller reparere bremse rotoren plate. Uavhengig av tilstanden din bremsesystemet prosessen er lik.

Du trenger skiftenøkler, en hjulmutternøkkel, en C klemme, en jack og jack står å gjøre en front brems jobb på Honda Accord. Du trenger også utskifting bremseklosser og bremsekloss smøremiddel.
Inspiser bremser

Park din Honda Accord på en hard plant underlag, kople inn parkeringsbremsen og sted en kloss under bakhjulet for å sikre bilen ikke ruller mens du arbeider på den. Heve fronten av bilen og sted bukker under forakselen. Senk bilen på jack stands og sjekk for å sikre at bilen er stabil og hviler på jekken står solid og holdent. Bruk hjulmutternøkkel å fjerne forhjulene og sett dem til side. Drei rattet helt til den ene siden for å gjøre det enklere å få tilgang til bremsekalippernes.

Inspiser bremsesystemet. Se etter slitasje på bremse rotoren platen og for eventuelle lekkasjer fra bremseslanger eller caliper. Hvis bremsen rotoren er glatt og det er ingen lekkasje, deretter en enkel bremsekloss erstatning vil vanligvis være alt du trenger. Hvis rotoren er slitt, kan det må byttes eller maskinert glatt. Hvis calipers er lekker de må byttes ut.
Fjern Pads

Start med å fjerne de to caliper bolter. Plasser C klemme rundt bøylen og trekk langsomt å frigjøre spenninger på bremseklossene mot rotoromkrets. Dette vil tillate bøylen å trekke bort fra rotoromkrets gir tilgang til bremseklossene. Fjern de gamle bremseklossene betalende oppmerksomhet til plasseringen av shims.

Place de nye bremseklossene på plass i kalipperne med mellomlegg. Sted bremsekloss smøremiddel på bremseklossene. Skyv bøylen tilbake på rotoromkrets og erstatte festeboltene. Fjern C klemmen og bremseklossene vil sete mot rotoromkrets. Gjenta prosessen på den andre siden av Accord din. Når begge sider er ferdig, montere dekk og senke bilen ut av de bukker. Til slutt, pumpe bremsepedalen noen ganger og sjekk bremsevæske reservoaret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57559.html

Previous:
Next:

auto Bremser