Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer en 2001 Ford Taurus Valve Cover Gasket

The Ford Taurus motoren bruker to ulike metoder for å tette ventilen dekselet til motoren hodet. Noen modeller bruker en pre-herdet gjenbrukbare pakning, mens andre modeller bruker silikon for å danne en perle av selfangst materiale. På modeller som er utstyrt med plast-ventil dekker, kan enten silikonet eller pakning benyttes; til modeller som har aluminium ventil dekker, må silikon benyttes. Bruk den type pakning materiale som opprinnelig ble brukt av fabrikken på motoren din. Du trenger
Wrench satt
pakning skrape
silikon pakning materiale eller en ny pakning
Vis flere instruksjoner
en

Hekt av negative batteri klemme; dette er den med den (-). på den
2

Fjern eventuelle slanger eller ledninger som er på toppen av ventildekselet. Merke dem slik at du kan sette dem tilbake på rett sted.
3

Fjern ventildekselet boltene ved hjelp av fastnøkkel til å skru dem mot klokken. Fjern ventildekselet fra motoren. Skrape av eventuelle pakningsrester med skrapen.
4

Installer ny pakning eller ny silikon sealer og la det tørke i noen minutter. Sett ventilen dekselet tilbake på motoren.
5

Stram ventil dekke boltene ved å dreie dem med urviseren med skiftenøkkelen. Erstatte ledninger og slanger. Koble den negative batteriklemmen og starte motoren å se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61365.html

Previous:
Next:

auto Bremser