Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre sengen på en Chevy

I mange år har Chevrolet produsert to forskjellige typer senger for sine lastebiler: den stepside, og fleetside. Den stepside gir mindre bagasjeplass på innsiden, men minner om styling av de opprinnelige Chevrolet lastebiler. Den fleetside seng bærer mer last, men tilbyr ikke noen form for skritt for å komme inn i sengen. Hvis du ønsker å endre sengen til den ene eller den andre stilen, har Chevrolet gjort det en grunnleggende swap over affære, krever ingen spesiell maskinvare eller rammeverk. Jobben tar omtrent en time å gjøre. Du trenger
1/2-inch skralle, forlengelse og socket
Torx-hode driver
1/4-tommers skralle og socket sett
tre assistenter
Replacement Bed &
Vis flere instruksjoner
en

Åpne gassen døren. Unbolt gassen filler halsen fra sengen med 1/4-tommers skralle og en Torx-hode-kontakten. Skyv gassen filler halsen i sengen. Unbolt bakken stroppen bolt på siden av rammen koblet til gass filler halsen med 1/4-tommers skralle og socket.
2

Look under bakre støtfanger. Finn den grå plast ledninger blokk festet til bunnen av sengen. Trekke ut pluggen fører til ledningsnettet som går opp rammen med hendene.
3

unbolt bunnen av sengen fra rammen med 1/2-inch skralle, forlengelse og socket. Sett sammen din assistenter og ordne dem slik man er på hvert hjørne av sengen. Løft seng opp av rammen på lastebil og flytte den rett tilbake ut av rammen. Sette den ned i et trygt område.
4

Løft erstatning sengen opp med en av assistentene på hvert hjørne og løft den forsiktig over til rammen. Senk det forsiktig på rammen. Bolt sengen på plass med 1/2-inch skralle, forlengelse og socket.
5

Bolt gassen filler halsen til sengen med 1/4-tommers skralle og en Torx-hode socket . Plugg ledningsnettet på rammen inn i ledningsnettet blokk på undersiden av sengen med hendene. Kontroller at bremselysene fungerer ved å trå på bremsepedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61738.html

Previous:
Next:

auto Bremser