Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik reparerer skivebremsene på en Honda Element

The Honda Element er en kompakt crossover SUV som kom inn på det amerikanske markedet i 2002. Som de fleste biler, bruker Element skivebremser på forhjulene. Dette er en type av bremsesystemet i hvilken bremseklossene er festet til en tykkelse som presser puten mot rotoren for å bremse kjøretøyet ned. Bremseklossene slites ned over tid, blir mindre effektiv på å bremse bilen. I ekstreme tilfeller kan utslitte bremseklosser føre til at bremsene svikter, så å erstatte dem når det trengs er et viktig ansvar. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Jack står
skiftenøkkel
skrutrekker
Clamp
lirke bar
Brake fett
Anti-tyster pads
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park Element på flat mark og slå av motoren. Sørg for at den er i "Park" og engasjere i nødbremsen.
2

Løsne, men ikke fjern, slepe nøtter på forhjulene. | ​​
3 < p> bukkes opp foran i bilen. Plasser en jack stå under den ytre rammen på hver side, og sakte lavere Element på bukker.
4

Fjern lug nuts fra forhjulene, og ta dekkene av bilen.

5

Fjern de to boltene som holder bremsekalippernes på plass. Løft bøylen av hjulet, tar seg ikke å trekke eller vri bremsen linjen.
6

Fjern de to pad fjærer som binder bremseklossene sammen.
7

Grab bremseklossene og skyver dem ut av hjulet. Hvis du ikke kan få tak på dem, bruke et skrujern til å trekke dem ut nok slik at du kan ta dem med fingrene.
8

Press stempelet tilbake inn i rotoren. Du kan bruke en klemme for å gjøre dette, eller et flatt stykke metall, for eksempel en skrutrekker eller lirke bar. Ikke rive gummi støvel rundt stempelet.
9

Påfør brems fett på anti-tyster plater og plassere dem på bremseklossene. De mindre platene går på puten med slitasjeindikator, som er den metallplaten som stikker opp på den ene enden av puten.
10

Installer bremseklossene på hjulet i samme posisjon som gamle pads du fjernet. Sett puten med slitasjeindikator på baksiden av rotoren.
11

Installer puten fjærer ved å skyve dem inn i hullene på toppen av bremseklossene.
12 < p> Sett bremsekalippernes på plass på hjulnavet og fest den med skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58765.html

Previous:
Next:

auto Bremser