Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan bytter ut den fremre Struts i en Toyota Tacoma 4WD

Fronten struts på din 4WD Toyota Tacoma fungerer på en lignende måte som en MacPherson på en bil, som de demper på turen på forsiden av lastebilen og også gi rom for en fremre drivaksel for å montere til den fremre rotor. Problemet er, hvis de går ut, vil du ha problemer med stabiliteten, oppbremsing problemer, og ujevn dekkslitasje, gjør en billig løsning til en kostbar proposisjoner. Hvis du merker at struts går ut, er det best å erstatte dem så snart som mulig. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
3/8-inch skralle og socket sett
Hex-head nøkkel sett
Fastnøkkel sett
Coil våren kompressor
Replacement strut
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten på bilen ved hjelp av jekken og fest den på bukker. Bilen skal være helt sikker på bukker før du krype under den. Fjern forhjulene ved hjelp av dekk jern og legg dem til side, ut av arbeidsområdet.
2

unbolt bunnen av strut fra nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og sokkel, før unbolt toppen av staget fra rammen ved hjelp av den samme skrallen. Trekk sjokket ut av forhjulsoppheng og plassere den på bakken.
3

Klem våren kompressorer på spankulere slik at de fordeles jevnt rundt våren. Stram ned våren kompressorer ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, vekslende sider på kompressorene slik at du jevnt stramme ned våren.
4

Plasser en hex-head nøkkelen inn i hullet i midten av staget ved hetten, og deretter løsne mutteren på toppen ved hjelp av en fastnøkkel. Fjern strut hetten fra strut og skyv spankulere ut fra under spolen. Skyv den nye spankulere inn i spolen og skru korken tilbake på strut ved hjelp av en fastnøkkel og en hex-head nøkkel.
5

Løsne våren kompressorer ved hjelp av 3/8-inch skralle og stikkontakt, og deretter fjerne dem fra strut. Monter strut tilbake på rammen og den nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket. Installere forhjulene og senke bilen utenfor stands ved hjelp av jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60166.html

Previous:
Next:

auto Bremser