Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en Honda Civic Strut

The strut av en Honda Civic er akkurat som en støtdemper, den eneste forskjellen er spolen går over sjokket og dens nedre festepunkt. Når spankulere går ut, blir turen forringes, og du vil oppleve dekkslitasje problemer, dårlig håndtering og muligens også tap av kontakt med veien. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2000 Honda Civic og foran struts, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
3/8-inch skralle og socket sett
Fastnøkkel satt
Spring kompressor
Hex-head nøkkel sett
Replacement strut
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten på bilen med jekken og sette den på bukker. Pass på at bilen er solid på tribunen før krabbe under den. Ta av forhjulene, ved hjelp av dekk jern, og sette dem ut av arbeidsområdet.
2

unbolt bremsen linjen brakett og klemme bolten som fester staget til nedre gaffel, ved hjelp av et tre /8-tommers skralle og socket. Pop panseret og skru ut strut fra spankulere tårn med 3/8-inch skralle og socket, trekk deretter spankulere ut av fenderwell med hendene.
3

Place våren kompressorer på fjæren, slik at klemmene er fordelt jevnt på hver side av fjæren. Trekk til kompressorene ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Stram til du ikke kan skru det lenger, eller til du kan se toppen av våren under strut cap.
4

Plasser en hex-head nøkkelen i sentrum av spankulere og deretter fjerne mutter på toppen av staget ved hjelp av en fastnøkkel. Trekk spankulere ut fra under våren og trekke bumpstop og støvdeksel av strut, og deretter plassere den på erstatning spankulere på samme måte. Skyv den nye spankulere inn i våren, og stram spankulere hetten på den nye strut hjelp av hex-head nøkkel og en fastnøkkel.
5

Løsne våren kompressorer ved hjelp av 3/8- tommers skralle og socket, og plasser deretter spankulere tilbake i forstillingen og bolt det å spankulere tårn. Bolt bunnen av bjelken tilbake inn i den fremre gaffel og sikre bremseline, igjen ved hjelp av skrallen. Installere dekkene ved hjelp av dekk jern og sette bilen tilbake på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60167.html

Previous:
Next:

auto Bremser