Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner 1983 Jeep CJ-7 Heater Kjerne

den varme kjernen i en 1983 Jeep CJ-7 skaper varmen som klimakontroll systemet bruker til å varme i førerhuset. Hvis varmeapparatet kjernen bryter eller utvikler en lekkasje, så kjølevæske som bidrar til å generere at varmen kan tømme inn i kupéen, og det kan føre til overoppheting av motoren. For å løse problemet, må du først fjerne varmeren kjernen fra dashbordet i CJ-7, slik at du kan reparere eller erstatte den defekte enheten. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
Flat-skrutrekker
3/8-inch skralle og socket sett
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Sett en renne pannen under Jeep kjerne støtte. Pop åpne panseret og åpne opp radiatorlokket. Åpne petcock på bunnen av radiatoren og tøm ca 2 liter kjølevæske i avløpet pannen. Lukk petcock med hendene.
2

Fjern varmeapparat slangene fra varmeapparatet kjernen mount på brannmuren med flat skrutrekker. Koble fra ledningene til varmeapparatet kjerne med hendene. Unbolt varmeren kjernen forsamlingen fra brannmuren med 3/8-inch skralle og socket.
3

Trekk ut kontakten kontrollkabler fra varmeapparatet boksen under dashbordet med hendene. Vipp varmeapparatet montering fra undersiden av passasjersiden av dashbordet og ta det ut fra under dashbordet.
4

Ta av skruene på baksiden av ovnen forsamlingen med Phillips skrutrekker. Trekk ut varmeapparatet kjernen fra varmeapparatet forsamlingen med hendene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61805.html

Previous:
Next:

auto Bremser