Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Bytte bremseskiver på en Jeep Liberty

Bytte bremseskiver på en Jeep Liberty er enkelt med de riktige verktøyene. Vanligvis bør du endre rotorer samtidig du bytter bremseklosser. Du kan noen ganger må skifte rotorene uten å erstatte bremseklossene, men det er sjelden. I likhet med bremseklosser, når du bytter rotorer, bør du gjøre det i par. Du trenger
Automobile jack
Hjulklosser
hjulmutternøkkel
Jack stå
Wire tie
Tenger
Socket satt
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Plasser et sett med bremseklosser bak bakhjulene. Jekke opp Jeep med bil jack. Plasser en jack stå under bilen, og heve den opp til rammen.
2

Ta av hjulet ved hjelp av hjulmutternøkkel. Fjern bremsekalippernes bruke en socket og skralle. Fest målepunktet til spankulere hjelp av en wire slips. Aldri tillate bøylen å henge gratis, eller du vil skade bremsen linjen. Fjern rotoren klemmene med tang. Trekk rotoren av hjulet.
3

Sett den nye rotoren på rattet, og fest klemmene ved å dytte dem på med tang. Sett bremsekalippernes på plass på braketten, og stram boltene med socket og skralle.
4

Sett hjulet tilbake på Jeep, og trekke til mutrene med hjulmutternøkkel. Fjern jekkfoten ut under bilen. Senk Jeep til bakken. Gjenta prosessen på den andre hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58502.html

Previous:
Next:

auto Bremser