Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Bremser og rotors på en 2001 Ford F-350

Det er en god idé å erstatte brake rotors ved skifte bremseklossene på en Ford F-350. Men du trenger ikke å endre rotorer hver gang du skifter bremsene. Undersøker overflaten av rotoren platen. Hvis det er synlige skader, og du har aldri dukket rotorene, endre dem, sammen med bremseklossene. Hvis du har dukket dem før, da vil du sannsynligvis trenger nye rotorer for F-350. Skifte rotorene er bare ett ekstra trinn, med mindre din Ford F-350 er to-wheel drive modellen. Du trenger:
Automobile jack
bremseklosser
Jack stå
hjulmutternøkkel
Drensvannsoppsamler Kalkun baster
Regular skrutrekker
Tenger
Gummiklubbe
Wire bånd
Socket satt
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne motorrommet, og ta 2/3 av bremsevæske fra bremsepedalen hovedsylinder, ved hjelp av en kalkun baster som en sprøyte. Sett bremsevæske i avløpet pan for senere avhending. Plasser bremseklosser bak bakhjulene.
2

Jack F-350, og bruker bil jack, og plassere en jack stå i nærheten av jekkpunktet. Hev jack stå opp til rammen av lastebilen.
3

Fjern hjulet på lastebilen med hjulmutternøkkel. Fjern bremsekalippernes, med skralle og socket å fjerne festeboltene. Du kan få tilgang til boltene på baksiden av bøylen. Fest målepunktet til strut, ved hjelp av ledningen slips. Hvis bøylen henger, vil det skade bremsen linjen.
4 p Hvis din lastebil er en firehjulsdrevet modell, trekk rotoren av hjulet. Hvis Ford F-350 er to-wheel drive modell, fjerner fett cap fra hjulet hub, med vanlig skrutrekker som en lirke verktøyet til pop korken av. Fjern splinten, ved hjelp av tang til å trekke den ut av hjulet akselen. Fjern låsemutter og spindel mutteren med en fastnøkkel. Fjern lageret festeringen, ved hjelp av skrutrekkeren, og trekk hjullager av. Trekk hjulet rotoren av for hånd.
5

Sett den nye rotoren på hjulet. Plasser hjullageret på akselen, etterfulgt av lagerholderen. Sett på spindel mutteren, og skru det fast med skiftenøkkelen. Skru låsemutteren på akselen, og skru den mot spindel mutteren med skiftenøkkel. Sett en ny låsesplint gjennom sjakten hullet, og spre den fra hverandre med tang. Trykk på fett cap på hjulet med gummihammer.
6

Kutt ledningen knytte bort fra bremsekalippernes med tang. Fjern de gamle bremseklossene fra bøylen, sammen med anti-rangle klipp. Sette nye anti-rangle klipp i bøylen, de er utstyrt med den nye bremseklosser. Installer bremseklossene på bøylen ved å sette dem på plass.
7

Place bøylen tilbake i festebraketten på hjulet. Trekk til festeboltene med socket og skralle. Sett på hjulet på lastebilen, og skru det fast med hjulmutternøkkel. Fjern jekkfoten fra under Ford, og senke bilen tilbake til bakken. Gjenta prosessen på den andre hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58501.html

Previous:
Next:

auto Bremser