Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Typer av bremseslange Flares

Som navnet tilsier, er bremsen linjen fakling praksisen der mekanikeren legger et bluss på slutten av bremsen linjen for å sikre en lekkasjefri forbindelse. Tenk på bremseline bluss som fakkel ved bunnen av en bukse: Med fakling, åpnes enden av røret bredere, og tillater tilkobling til å gli i dypere og mer med letthet. Det tar ganske mye av praksis og kunnskap til å fastslå hvilke typer brems linje fakler for å få det perfekt for bil i spørsmålet. 45-Degree Double Flare

45-graders dobbel flare er en mannlig gjenget rør mutteren som kobles direkte til utvendig diameter (OD) av blusset tube. De som utfører fakling trenger en dobbel flare for å kontrollere riving (friksjon slitasje) som kan føre til sprekker rett ved bluss.
Bubble Flare

En boble flare , brukes sammen med en mannlig svivel mutter, sel bunnen av en avlyttet og boret hull som kulminerte i en vinklet ende. Boble flares normalt gi rom for forsegles, men de har et rykte for en begrenset levetid, og du kan ikke gjenopprette dem fra deformasjon som oppstår i løpet av første segl.
ISO Bubble Blare

ISO boble flares er i hovedsak de samme komponentene som vanlig boble flares, forskjellen mellom de to typene ligger i det faktum at ISO boble flares har rør og tråder målt i metriske størrelser i stedet for i inches
<. br>
AN Flares eller 37-Degree Enkelt Flares

Disse fakler, ofte kjent for innlemmelse sin i de fleste ikke-britiske løpsbiler, har en 37-graders enkelt bluss som du kan kombinere med en nøtt å akseptere doble flares. Den 37-graders bluss ble standard under andre verdenskrig for bruk i hæren og marinen fly.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58269.html

Previous:
Next:

auto Bremser