Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre et bakhjul Bearing på en 1992 Honda Civic

De bakre hjullager på en 1992 Honda Civic er en forseglet montering, som ikke kan opprettholdes. Når bakhjulene begynner å pipe eller få klissete, så hele forsamlingen må skiftes. Dette innebærer en delvis nedbryting av bakhjulsopphenget, inkludert demontering av bremser, bare for å få tilgang til den delen. Denne prosessen tar cirka en time per side å gjøre. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
to 8mm bolter
Fastnøkkel satt
Flat meisel
Spissmeisel
Hammer
1/2-inch skralle og socket sett
Replacement hub montering
Vis flere instruksjoner
en

Løft bak bilen ved hjelp av jekken og sette den ned på et par av bukker. Fjern bakhjulene ved hjelp av dekk jern. Trekk trommelen ut av bakbremsene. Hvis det ikke kommer av, tre på de 8mm bolter i de gjengede hullene på forsiden av trommelen og stram dem på plass ved hjelp av en fastnøkkel til trommelen spretter ut av bremsene.
2 < p> Ta metall støvhetten på midten av hjulnavet ved hjelp av den flate meisel og hammer. Finn deretter eierandel i mutteren, som ser ut som en bulk i overflaten. Hamre ut denne innsatsen med den spisse meisel og hammer. Fjern hjullager mutteren med 1/2-inch skralle og socket, trekk deretter sikringsskiven under lageret mutteren og fjern hjullager forsamlingen.
3

Installer det nye hjulet lagermontering på bakhjulsopphenget, deretter installere sikringsskiven og hjullager mutter i samme rekkefølge som det var før. Stram hjullager mutteren ned ved hjelp av 1/2-inch skralle og socket, deretter stake hjullager mutteren ned ved hjelp av hammer og spiss meisel på samme måte som det var fra fabrikken.
4

Skyv trommelen på erstatning hub. Installere bakhjulene, og senke bilen ut av jack står med den oppjekkbare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60425.html

Previous:
Next:

auto Bremser