Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Typene Brake Lines

Brake linjer er en viktig del av bilens bremsesystem. De overfører hydraulisk kraft fra bremsepedalen og master sylinder til hjulet sylindere som presser bremseklossene eller sko mot platen eller trommel for å stoppe bilen. Bremseledninger består av stive røret og fleksible slanger er tilgjengelige i ulike typer materialer. Rigid Tubing

bremsesystemer inkluderer stive metallrør som bærer bremsevæske fra master sylinderen til et punkt nær hjulene der slangen kobles til de fleksible linjer som går til hvert hjul. Mest originale bremse rør på biler og lette lastebiler er laget av stål belagt med tinn eller sink for å forsinke rust, ifølge InlineTube.com nettstedet. Men til tross for maling, stål rør utsettes for ekstreme miljøforhold slutt vil ruste gjennom.
No-Rust Replacements

auto deler leverandører i år har tilbudt erstatning brems slangen gjort av rustfritt stål av, i henhold til InlineTube. Ny på markedet er brems rør laget av en kobber-nikkel legeringen annonsert som rustfri og enklere å installere enn rustfritt rør, ifølge Copper.com nettsiden til Copper Development Association. Dette materialet blir brukt på noen europeiske biler.
Fleksible slanger

Brake linjer inkluderer fleksible slanger som forbinder den stive bremse slangen på bilen din kropp til hjulet sylindere. Fleksible slanger er nødvendig fordi bilen hjul snu og bevege seg opp og ned som bilen kjører, ifølge OffRoadWeb.com automotive nettside. Factory-lager fleksible gummi linjer er laget av gummi-impregnert stofflag innpakket i en ytre kappe av gummi eller plast. Denne type linje har en lang historie med pålitelig service i daglig kjøring.
Teflon Flettet

bildeler leverandører tilbyr et alternativ til gummi brems slanger for ekstreme kjøreforhold som som racing og off-road bruk. Disse høytytende fleksible linjer er laget av et Teflon basert slangen beskyttet av indre hylser av Kevlar og flettet rustfritt stål, dekket av en ytre plast-kappe, i henhold til OffRoadWeb.com. Teflon slange er bedre enn gummi til å motstå ekstreme trykk og ekstreme temperaturer, men er skjør mot slitasje og punktering, derav beskyttende overtrekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58319.html

Previous:
Next:

auto Bremser