Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en dynamo for en 1988 300ZX

The 1988 N300ZX var en populær modell for Nissan. Som de fleste biler , bruker den en dynamo til å generere elektrisitet til de ulike elektriske komponenter i bilen. Når dynamoen svikter, disse komponentene slutte å fungere , og det gjør at motoren sammen med det. Men før du kjøper en ny en, fjerne den gamle, og har den testet på en lokal auto deler butikken . På den måten kan du finne ut om det er virkelig dynamoen som er problemet . Du trenger
Jack
Jack står
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
1

Løft 300ZX med den oppjekkbare og sted bukker under sidene av bilen bak hjulene . Deretter pop panseret og skru fra hverandre tilkoblingene på batteriet , og starter med den negative terminalen og slutter med den positive terminal, ved hjelp av en fastnøkkel .
2

Crawl under bilen og finne dynamo på bunnen av motoren, på passasjer siden . Løsne festeboltene til generatoren og skyv den mot førersiden av motoren. Trekk beltet ut av trinsene .
3

Fjern justering bolt på dynamoen , så fjern den nedre montering bolt mens du holder dynamoen fast med en annen hånd . Senk dynamoen ned og bort fra motoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60397.html

Previous:
Next:

auto Bremser