Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endrer jeg en Tie Rod på en 1997 Suburban?

Styresystemet på en 1997 Chevrolet Suburban bruker tie rod ender som kobler resten av sammenhengen til spindelen. Disse tie rod ender er justerbare, og gir deg mulighet til å ringe i tåen på fronten. Hvis du legger merke til dekkene begynner å slites feil, så justere tie rod slutter er det første stedet å begynne. Tie rod ender kan slites ned, og hvis en av dem gjør det, kan du merke dekkslitasjen. For å løse problemet må du endre tie rod slutten, som tar omtrent en time å gjøre. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Paint markør
Fastnøkkel sett
3/8-inch skralle og socket sett
Needle-nese tang
Replacement tie rod slutten
Replacement splinten
Vis flere instruksjoner
en

Park Suburban og sette på parkeringsbremsen på. Løft fronten av SUV med jekken og sette bukker under rammen. Ta av forhjulene med dekk jern og legg dem til side.
2

Finn tie rod slutten som er på fremre kant på spindelen, og kobles til styringsgruppen kobling som kjører kjøretøyets bredde. Lag et merke på gjengene på tie rod slutten der tie rod låsemutteren kobles til gjengene ved hjelp av en maling markør.
3

Fjern splinten på kuleleddet på slipset rod slutten med nebbtang. Unbolt tie rod slutten av spindelen med 3/8-inch skralle og socket. Trekk tie rod slutten av spindelen. Løsne mutteren på staget med en fastnøkkel, deretter løsne og fjern tie rod slutten av styringsgruppen kobling ved hjelp av fastnøkkel.
4

Installer en ny tie rod slutten på styring linkage med en fastnøkkel, og træ den på langt nok at merket du gjorde i trinn 2 er justert på samme måte på låsemutteren, slik at justeringen er så nær originalen som mulig. Installer tie rod slutten på spindelen med 3/8-inch skralle og socket og installere den nye splinten inn i tie rod slutten.
5

Bolt hjulene tilbake på den fremre enden med dekk jern. Senk Suburban ut av bukker med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61962.html

Previous:
Next:

auto Bremser