Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik Lavere en 1969 Camaro

Når du senker en 1969 Camaro, må prosedyren gjøres riktig for å opprettholde den opprinnelige håndtering og ride egenskaper av bilen. Mange ganger en bil vil bli satt ned ved å kutte eller oppvarming foran fjærer, eller bruke mindre dekk og hjul, som er skadelig for håndtering. Det er flere stadier av senking og ytelse oppgraderinger for å øke håndtering og roll-kontroll av bilen. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
3/8-inch skralle
Sett med 3/8-inch stasjonen stikkontakter
Sett med skiftenøkler
Sett med 3/8-inch stasjonen dyp brønn støpsel
Sett med 2-tommers dråpe spindler
Sett med 2-tommers dråpe blokker
Sett av utvidet U-formede aksel klemmer
Tie rod og ball joint separator verktøy
Hammer
Wire cutters
Store justerbare tang
Bearing fett
Lager cap avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

heve og støtte fronten av bilen med bukker. Fjern forhjulene ved hjelp av hjulmutternøkkel. Løsne og fjern de to boltene som fester bremsekalippernes å montere sin, ved hjelp av en 3/8-inch stasjonen socket og skralle.
2

Heng bøylen fra våren med et stykke wire. Fjern bøylen-braketten med den aktuelle kontakten for å fjerne de to boltene. Trekk den nedre og øvre kuleledd låsepinner ut med avbitertang.
3

Plasser gulvet jack under nedre kontroll arm å støtte det når kulene er fjernet. Fjern rotoren ved å trekke den bærende hetten med peiling cap remover. Fjern splinten ved å trekke den ut med wire cutters. Løsne og fjern den store spindel mutteren med de justerbare tang. Rock rotoren og den fremre skive, slik at lageret kommer ut. Lå lageret på en ren klut og trekk rotoren av spindelen.
4

Fjern øvre og nedre kuleledd stud nøtter med en skiftenøkkel. Fjern tie rod slutten splinten, ved hjelp av wire cutters å trekke den ut, og deretter bruke en skiftenøkkel for å fjerne mutteren. Plasser tie rod remover verktøy mellom tie rod og spindelen. Slå det med hammeren for å skille spindelen fra tie rod.
5

Sett tie rod remover mellom toppen kuleledd og spindelen og slå det med hammeren for å skille de to. Gjør det samme til bunnen kuleleddet. Løft spindelen off kuleleddene. Fjern den bakre støvdeksel, med riktig socket.
6

Legg den nye to-tommers dråpe spindel ned og installere den bakre støvdeksel og bolter. Installer drop spindel og alle de andre komponentene i omvendt rekkefølge.
7

Hev og støtte bak på bilen på bukker (plassert under kroppen, ikke på akselen). Fjern de fire mutterne på akselen klemmer på den ene siden og deretter den andre, ved hjelp av riktig størrelse dyp brønn socket og skralle.
8

Plasser gulvet jack under midten av akselen og heve det nok å plassere de to-tommers drop blokker på toppen av fjæren under akselen. Pass på at hullet i midten i blokken på linje med våren senterbolten og aksel. Plasser blokker på begge sider og lavere selve akslingene på toppen av blokkene.
9

Installer de nye utvidede aksel klemmer og nøtter stram. Nå bilen er senket uten bivirkninger, og det vil opprettholde alle sine opprinnelige egenskaper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60220.html

Previous:
Next:

auto Bremser