Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Har nedgiring Hurt Transmission?

Med bruk av automatgir i 1970 færre folk kjører manuelle girkasser og ennå, med både automatiske og manuelle girkasser, nedgiring er en viktig del av å kjøre bilen. Kort sagt, nedgiring normalt ikke skade din smitte så lenge de resulterende turtallet er innenfor design spesifikasjoner. Nedgiring for økt kraft og hastighet
Nedgiring gir større trekkraft for bilen når terrengkjøring.

Nedgiring øker hastigheten og ytelsen når variabler som vind, hill skråning og tauevekt innvirkning på bilens ytelse i høyere gir. Under disse forholdene, gir nedgiring et løft i ytelse, men vil legge mer press på overføring din. Dette vil bare skade din overføring hvis du regelmessig misbruke et spesifikt utstyr for å få nominelle økninger i ytelse.
Nedgiring for Breaking
Ved kjøring ned bratte fjell raods pauser kan overopphetes og mislykkes.

Nedgiring for å bryte formål vil forlenge levetiden til pauser og reservere pauser for nødstopp. Nedgiring for å bryte formål er spesielt nyttig for å gå ned bratte bakker som det er vanskeligere for bilen for å nå større fart hastighet på grunn av den positive sammenhengen av friksjon til høye turtall.
Usikre Nedgiring

Din RPM måleren er den beste måten å vite om nedgiring er trygt.

Usikre nedgiring vil skade din overføring. Se på RPM måleren i bilen, og hvis nålen er nær eller i gule og /eller røde soner - 5,000-7,000 RPM på de fleste biler - så er du sette stress på det aktuelle utstyret og risiko overoppheting din overføring fører til katastrofal svikt i overføringen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61664.html

Previous:
Next:

auto Bremser