Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Honda Air Condition Feilsøking

Honda luftkondisjoneringsanlegg ikke legge kaldt av førerplassen. Klimaanlegg fjerne varme og fuktighet fra luften. Å vite hvordan klimaanlegget fungerer er viktig å gjøre noen reparasjoner. Hvis du tilbringer tid på jakt etter måter å "legge kalde" da vil du aldri løse et problem. En Honda klimaanlegget har fire separate funksjoner for å fjerne kontrollerende varmen: Termostaten, vifte, kompressor og drivreim. Reparere en Honda klimaanlegget (A /C)-enhet betyr feilsøking alle fire komponenter. Feilsøking kompressoren

Hjertet av Hondas A /C er kompressoren. Kompressorer har en viss mengde kjølevæske, den additive ansvarlig for effektivt å fjerne varme fra omkringliggende luften. Komprimering av kjølevæske gjør det kaldere og som det blir kaldere fjerner varmen fra luften sirkulert rundt i kjølevæske. Kontroller kjølevæske nivå i A /C-enheten og fyll på med korrekt kjølevæske etter behov. Hondas mer enn 20 år gammel kan kreve en kjølevæske ikke lenger tilgjengelig for publikum. Sjekk instruksjonsboken eller se på siden av kompressoren for kjølevæske spesifikasjoner. Hvis din Honda trenger eldre kjølevæske må du ha det betjent av en sertifisert bil air condition mekaniker. Disse fagfolk er de eneste teknikere tillatt i dag for å håndtere eldre kjølevæske.

Reparere en kompressor, men innebærer utskifting. Klimaanlegget kompressorer, men ikke er sveiset, men er festet ved hjelp av skruer og bolter. Fjerne kompressor og installere en ny en er bare et spørsmål om å fjerne festene, kobler kjølevæske innløp og utløp vedlegg, og fullføre prosessen i revers for installasjon.

Pass, men å blø all kjølevæsken før du kobler kjølevæsken beslag. Kjølevæsken er under press. Ligger på kjølevæske slangen er et lite utløp ventil som ligner på et dekk ventil. Trykk det før kjølevæsken er utvist.
Feilsøking Drive Belt

svinghjul i de viktigste Serpentine drivremmen krefter klimaanlegget kompressor. Beltet er funnet på fronten av motoren og vind rundt andre svinghjul for olje, vann, strøm bremser og styring (hvis utstyrt) pumper, og på noen Hondas radiatoren fan. En slipping belte fører til at kompressoren å spinne sporadisk, og varm luft kan være første tegn på beltet må skiftes før større problemer skje.

Sjekk beltet for skade. Hvis det er noen belte slakk eller slitasje, bytt umiddelbart. Løsne strammingen hjulet med en passende stikkontakt for å endre beltet. Et diagram på forsiden av motoren diagrammer riktig svingete å få alle svinghjul festet til beltet.
Feilsøking Fan

En vifte bak dashbordet driver kald luft gjennom Hondas dashbordet vents. Viften kan være rett bak, under og bak på den andre siden av brannmuren -. Metallplater skille motorrommet fra passasjeren området avhengig av modell

Finn fan og sørge for at utstyret fungerer . Hvis et blad er brutt, må du erstatte viften. Bruk riktig verktøy for å stramme viftebladet til drivakselen om den er løs. Rengjør fan av smuss oppbygging, fett eller olje. Fans trenger ikke smøring.
Feilsøking termostat

Kontroller at sikringen for A /C-enheten ikke er brent gjennom. Hvis klimaanlegget ikke vil fungere med eller uten sikring, skal sikringen skiftes. Sjekk også inni dashbordet for eventuelle løse eller ødelagte tilkoblinger. Reparere eventuelle løse eller split ledninger.
P Hvis temperaturen kontroll enheten ikke vil svare på eventuelle innstillinger den trenger å bli erstattet. Du trenger ikke å bruke en lodding verktøy fordi alle tilkoblinger er skruer eller hurtigkoblinger. Ta ut den gamle termostaten og sette i en ny en er ikke vanskelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57566.html

Previous:
Next:

auto Bremser