Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

DIY Toyota Corolla Brake Reparasjon

Den mest grunnleggende formen for brems reparasjon på din Toyota Corolla er å erstatte bremseklossene, som må gjøres hver 60.000 miles på det meste. Andre deler av brems kan trenge reparasjon til tider, skjønt. Hvis bøylen er sprukket eller skadet, eller hvis platen er slitt ned, må de skiftes ut. Forberedelse

Det en god idé å sug ut minst 2/3 av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret, som reparasjonsarbeidet kan tvinge væske inn i sylinderen og gjøre det overløp. Bruk en sprøyte flaske eller kalkun baster som aldri har vært brukt til noe annet og ikke bruke den til noe annet etterpå. Heve bilens front end og støtte den på bukker, og deretter fjerne begge hjulene, det hjelper å løsne mutrene før du hever bilen. Før du fjerner bøylen, komprimere sin stempelet inn i boringen med en C-lampe - det er her risikoen for væske overløp comes.Wash av hele brems forsamlingen med brems renere, ved hjelp av et drypp panne å fange rester. Bremsestøv inneholder asbest, så aldri bruke komprimert luft.
Brake Pads

Du må alltid endre bremseklossene på begge hjulene sammen. Putene er lagret i målepunktene. Bøylen er montert på bremseskiven med to bolter. Fjerne dem med en pipenøkkel og løft av caliper å finne bremseklossene i bøylen monteringsbrakett. Hvis du ikke fjerner bøylen, henge den fra spankulere våren med en sterk wire, aldri henge den ved bremsen hose.Remove mellomlegg for hver bremsekloss etterfulgt av puten selv, begynne med den ytre bremsekloss. Hvis man er utstyrt, fjern slitasjeindikator fra indre bremsekloss med en skrutrekker og sett den på den nye indre pad. Installer de nye pads og shims, og starter med den indre én, og at elektrodene ører riktig engasjere seg med puten støtte platene.

Fjern og rengjør de øvre og nedre lysbilde pins, deretter bruke en høy temperatur brems fett på pinnene før du installerer dem. Plasser bøylen tilbake på braketten og trekk til boltene til 25 fot pounds. Koble på hjulene og senke bilen når du har endret bremsene på begge sider. Sette på bremsen ved å pumpe på bremsepedalen til den kjennes hard.

Bremsekalippere
p Hvis du må erstatte en bremsekalippernes, kobler bremseslangen ved å fjerne sin banjo bolt, og koble slangen med en liten bit av gummislange for å holde væsken fra å rømme. Koble bøylen fra platen som beskrevet i forrige avsnitt. Installasjonen er det motsatte av fjerning. Som bremseklosser, bør du alltid erstatte calipers i par

Koble bøylen fra slangen slipper luft inn i bremsesystemet;. Du må lufte systemet fra hver målepunktet. Kontroller at master sylinder reservoaret er fylt, kobler du en klar tube til bøylen er Utluftningsskrue, senke rørets andre enden i en beholder med væske. Har en annen person trykker på pedalen når du åpner ventilen, og se etter luftbobler i beholderen. Fortsett å trykke på pedalen når du åpner og lukker ventilen før alt er renset, deretter stenge ventilen og toppen av reservoaret.
Bremseskiver

Platen må repareres av en profesjonell maskin butikk om det er noen dype riper eller poengsum merker. Hvis, derimot, er platens tykkelse mindre enn minstekravet (minimum er merket på platen), må det være replaced.To fjerne en plate for reparasjon eller utskifting, fjerne hjulene og kalipere som beskrevet ovenfor, du gjør ikke må koble bøylen fra den slangen. Fjern bøylen monteringsbrakett, ved å fjerne sine bolter, fjern deretter til mutrene som holder platen på plass og skyv den av navet. Installasjonen er det motsatte av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57637.html

Previous:
Next:

auto Bremser