Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan bytte batteri på en 2003 Chrysler 300M

The 2003 Chrysler 300M er designet for å være en luksusbil, noe å beskikke Chrysler merkevare. En utforming forandring at de gjorde i prosessen var å flytte posisjonen til batteriet. I stedet for å montere den i motorrommet som de fleste produsenter, gjemte de den i bilen, noe som gjør bytter batteri en moderat vanskelig og langtekkelig oppgave. Denne prosessen kan gjøres innen en time eller så, og krever ingen spesialverktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Flat-skrutrekker
3/8-inch skralle og socket sett
Fastnøkkel sett
Replacement batteri
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret. Koble slangeklemmene forbinder luftinntak slangen til luft-filter boksen med flat skrutrekker. Løft air-filter boksen opp og ut av motorrommet. Jekke opp bilen ved hjelp av jekken og sette fronten på bukker. Unbolt førersiden hjul med dekk jern, og flytte den ut av veien.
2

Fjern klipsene som holder den indre fender liner til fender med flat skrutrekker. Unbolt batteriet tie-down med 3/8-inch skralle og socket. Trekk batteriet delvis ut av fender godt, så skru ut minuspolen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel. Unbolt plusspolen neste, etter samme prosedyre.
3

Ta ut batteriet fra fender godt. Sett det nye batteriet i skuffen, og koble den positive terminalen, deretter den negative terminalen på batteriet ved hjelp av fastnøkkel. Skyv batteriet inn i skuffen og bolt ned batteriet tie-down.
4

Sett inn den sorte plasten fender liner ved hjelp av fabrikken klipp. Installere førersiden dekk med dekk jern. Installere air-filter boksen med flat skrutrekker i motsatt rekkefølge av demontering.
5

Nedre bilen av står med den oppjekkbare.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60438.html

Previous:
Next:

auto Bremser