Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremseklossene på en 2000 Honda Accord

bremseklossene i 2000 Honda Accord brukes for å hindre slitasje på komponentene til bremsen. Elektrodene er festet i bøylen og presse mot rotoren når bremsepedalen trykkes. Elektrodene blir slitt ned etter tid og behov erstatning for å forhindre skade på bøylen eller bremsesystemet. Du trenger
Blokker
Jack
Jack står
Stikknøkkel
Socket satt
C-klemmen
nye bremseklosser
Vis flere instruksjoner
Fjerne Brake Pads
en

Plasser en jekk under fremre tverrbjelke å ​​heve bilen opp. Plasser en bukker under "klype" poeng, som er plassert under fordørene.
2

forhjulene av med dekk verktøyet. Plasser hjulet til side.
3

Finn bøylen som er boltet over rotoren. Det vil være to bolter på baksiden av bøylen, som vil må fjernes slik at kalipperen kan trekkes av rotoren.
4

Trekk bøylen av rotoren for hånd. Trekk bremseklossene ut av bøylen. Elektrodene vil bli festet til bøylen av små klipp festet til ryggen.
5

Sett inn en av de gamle pads tilbake i bøylen med fronten av puten presset mot stempelet. Klem stempelet tilbake i bøylen med en c-klemme. Plasser den ene enden av C-klemmen på til baksiden av bremseklossen. Plasser den andre enden på baksiden av bøylen. Drei-T-håndtak på toppen av C-klemmen til stempelet er tilbake inne i bøylen. Kast den gamle bremsekloss.
Installere Brake Pads
6

Sett inn de nye bremseklosser. De vil være merket for å gjøre installasjonen enklere. Sikre klipsene fester puten til målepunktet.
7

Plasser målepunktet tilbake på rotoren. Sett de to boltene og stram dem med en pipenøkkel.
8

Stram hjulet tilbake på med dekket verktøyet. Trekk til alle mutrene.
9

Gjenta for å erstatte bremsene på passasjersiden. Sørg for begge sett med hjulmuttere er strammet på hjulene før du senker bilen.
10

Hev bilen med en jekk. Fjern den jack stands. Senk bilen til bakken.
11

Start bilen og la den gå på tomgang. Pump bremsepedalen for å tilbakestille bremseklossene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58127.html

Previous:
Next:

auto Bremser