Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer a Half Shaft på en 2001 Nissan Pathfinder

De firehjulsdrevne versjoner av 2001 Nissan Pathfinder bruke halvparten sjakter i forstillingen for å slå forhjulene når firehjulstrekk er engasjert. Disse halfshafts tillate bruk av en uavhengig forhjulsoppheng, som gjør at Pathfinder å håndtere bedre enn alternative off-road kjøretøyer. Dersom en av dine halfshafts bli skadet eller må byttes ut, må du installere en ny en i fronten, noe som tar ca en time å gjøre. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Replacement halvparten aksel
3/8-inch skralle og socket sett
3/8-inch momentnøkkel
Snap ring tang
Vis flere instruksjoner
en

Sett akselen halfshaft i girkassen bruke hendene, så bolt det på plass med 3/8-inch skralle og socket. Trekk til boltene på overføring til halfshaft til 25-33 ft /lbs med 3/8-inch momentnøkkel.
2

Guide styringsgruppen knoke på halfshaft. Bolt øvre kontroll arm til styringsgruppen knoke med 3/8-inch skralle og socket. Installer sikringsskiven og snap ring på enden av halfshaft med låseringen tang.
3

Bolt hjulet speed sensor på knoke med 3/8-inch skralle og socket , deretter bolt halfshaft til navet med 3/8-inch skralle og socket.
4

Installer hekkmotor undercover på kjøretøyet med 3/8-inch skralle og socket. Installer forhjulet på Pathfinder med dekk jern. Senk SUV off på tribunen med den kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61849.html

Previous:
Next:

auto Bremser