Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en Saturn Ion bak Bremsetrommel

Det er et par av scenarier som kan gjøre å fjerne bakbremsen trommelen på en Saturn Ion litt forvirrende. Den Ion tromme er ikke en peiling-holdt forsamlingen som er boltet til baksiden spindel, det som kalles en "knock-off" drum, og til tross for dette kallenavnet, er det ofte fast til baksiden parring felles av akselen. Skoene under trommelen kan også henge opp trommelen. Ideen er selvfølgelig er å fjerne trommelen med hell uten å skade trommelen, skoene, maskinvare eller navet på akselen. Du trenger
Hjulmutter flytting verktøyet
Bil jack
Jack stand (er)
Smörjmedelsspray
Ball peen hammer
Spårskruvmejsel
Brake skje justering verktøy

Vis flere instruksjoner
en

gjelder ikke parkeringsbremsen eller vil du være i stand til å fjerne de bakre trommer på Saturn Ion. (En av de bakre skoene er festet til parkeringsbremsen kabel og aktiveres når du sette på parkeringsbremsen.)
2

Løsne de bakre hjulmutterne bruker hjulmutter flytting verktøyet som følger med nødstilfelle veien kit i Saturn Ion. Bare slå til hjulmutterne 1/4 omdreining.
3

Bruk bilen jack å løfte Ion på et flatt, hardt underlag. Hvil Ion på en jack stå på en trygg og sikker måte. (Se i bruksanvisningen for trygge støttepunkter når du løfter Ion.)
4

Finish fjerne slepe nøtter, deretter fjerne hjulene.
5

Prøv å trekke trommelen av bakre hub flens. Hvis det ikke kommer av, spray smøring spray mellom felles der hullet i midten av trommelen kameratene til navet flensen. Tillat flere minutter for smøring spray til å trenge.
6

Strike ansiktet av trommelen (ikke kanten) med en ball peen hammer kraftig. I de fleste tilfeller vil dette skille trommelen fra navet, men det kan ta flere tupper. Slå trommelen om en kvart omdreining mellom streiker og være forsiktig for ikke å treffe slepe studs. Når trommelen er skilt fra navets flens, prøve å trekke den ut igjen. Hvis det Wiggles men fortsatt ikke vil gå av, gå videre til trinn 7.
7

Finn gummi pluggen på backing plate av trommelen forsamlingen. Fjerne den ved å lirke det av med en flat skrutrekker. Ikke mist denne plug - du trenger å erstatte det når du er klar til å montere bremsene
8

Sett inn en flat skrutrekker inn i bremsesystemet justering port og trykk på selvjusterende braketten. bort fra starwheel adjuster. Bruk av bremsen skjeen justering på verktøyet for å slå den stjernehjul regulatoren i én retning. Drei rattet fire eller fem ganger for å se på trommelen blir strammere eller løsere. Hvis det blir strammere, reversere retning av starwheel og noterer hvilken retning det er. (Du må omstille bremseskoene opp igjen når du bytter tonerkassetten.)
9

Fortsett å slå starwheel helt ned før det bunner ut inni seg selv, eller kan du fjerne trommelen fra flensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57574.html

Previous:
Next:

auto Bremser