Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Endre Front rotorene på en 1998 Ford Expedition fire av fire

Ford Expedition bremseskiver vil riste hvis det er fordreining. Dette kan føles som SUV er "vingling" når du bremser. Mekanikere kaller det "run-out." En annen måte å skade rotorene er ved at bremsen for å bære for langt utover det anbefalte tykkelse. Når de kommer over dette punktet, naglene begynner å skjære riller i rotorene. Du kan være i stand til maskin overflaten glatt igjen, men hvis sporene er for dypt, vil rotoren være for tynn til å være trygg. Du trenger:
Automobile jack
bremseklosser
Jack stå
hjulmutternøkkel
Drensvannsoppsamler
vanlig skrutrekker
Tenger
gummihammer
Wire bånd
Metric socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Legg de bremseklosser bak bakhjulene av ekspedisjonen.
2

Jack the Expedition, bruke bil jack, og plassere en jack stå i nærheten av jekkpunktet. Hev jekkfoten til rammen.
3

Fjern lug nuts, ved hjelp av hjulmutternøkkel, og ta av hjulet fra Ford. Fjern bremsekalippernes, ved hjelp av en skralle og socket. Fest målepunktet til strut, ved hjelp av en wire slips. Ikke la det henge løst, eller du vil skade bremsen linjen.
4

Fjern fett cap fra hjulet, ved hjelp av skrutrekkeren som en lirke verktøyet. Fjern splinten, ved hjelp av tang til å trekke det ut av skaftet.
5

Fjern låsemutter, bruke riktig størrelse skiftenøkkel. Fjern spindel mutteren med skiftenøkkel. Fjern lageret festeringen, ved hjelp av skrutrekkeren, og dra hjulet bærer av akselen. Trekk hjulet rotor av for hånd.
6

Sett den nye rotoren på hjulet. Installer hjullager på akselen, etterfulgt av lageret holderen. Sett på spindel mutteren, og skru det fast med skiftenøkkelen. Installer beholde mutter, og skru det fast med en skiftenøkkel. Plassere en ny splint gjennom beholde hullet, og spre den fra hverandre med tang. Trykk på fett cap på hjulet med gummihammer.
7

Sett hjulet på ekspedisjonen, og trekke til mutrene med hjulmutternøkkel. Fjern støttebenet fra under SUV, og senke kjøretøyet mot bakken. Gjenta prosessen på neste hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58531.html

Previous:
Next:

auto Bremser