Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner tenningslåsen på en Trans Am

Tenningsbryteren på en Pontiac Trans Am er ansvarlig for signalering starteren å snu, som igjen starter motoren. Hvis Trans Am tenningsnøkkelen går ut, ikke starteren ikke vet når man skal engasjere og Trans Am vil ikke starte. For å løse problemet, må du bytte ut tenningslåsen med en ny. Først skjønt, har den gamle bryteren for å komme ut. Vi tar dette ut av en 2002 Pontiac Trans Am, men prosessen er lik for Trans Ams bygget i andre år også. Du trenger
Fastnøkkel satt
1/4-tommers skralle og socket satt
1/2-inch skralle og socket sett
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret. Fjern den negative og deretter den positive terminalen forbindelser med en fastnøkkel. La Trans Am til å sitte i 30 minutter. Lås rattet ved å skyve den fra side til side, så sørg for at tenningslåsen er låst på plass også.
2

Fjern panelet under rattstammen med 1/4-tommers skralle og stikkontakt. Unbolt rattstammen dekselet ved hjelp av 1/4-tommers skralle og socket også. Unbolt rattstammen fra dashbordet rammeverk med 1/2-inch skralle og socket, senk deretter kolonnen ned litt for å få tilgang til toppen av kolonnen.
3

Koble gul ledningsnettet på rattstammen med hendene, og koble den gjenværende ledningene på kolonnen. Fjern tenningslåsen aktuator stang fra tenningslåsen ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Fjern tenningslåsen fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60742.html

Previous:
Next:

auto Bremser