Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

1987 Honda Civic Vacuum Linje System fjerning

Motoren i en 1987 Honda Civic har en rekke vakuum linjer for forgasseren , inntak manifold og diverse andre komponenter. Disse vakuumledningene er laget av gummi , og de ​​kan sprekke og knekke over tid. Skulle det skje , så du må erstatte dem med nye. Det første trinnet i denne prosessen er å fjerne vakuum linjer . Dette er en enkel prosess , men det kan bli komplisert hvis du ikke riktig å holde styr på hvilke vakuum linjen går der . Du trenger:
Maskeringstape
permanent markør
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret . Finn vakuum linje som du vil fjerne. Trekk av en liten del av maskeringstape og holde den ved siden av den ene siden av vakuum linje.
2

Etikett maskeringstape med et tall eller en bokstav , slik at du vil være i stand til å avgjøre hvilken vakuum linjen går der når du bytter linje.
3

Trace vakuum linje til sin annen tilknytning og stikke en bit maskeringstape på den andre siden av vakuum linje med samme tall eller bokstaven du brukte i trinn to .
4

Trekk av vakuum linje fra begge ender med en rask dra-bevegelse . Bruk tang til å fjerne eventuelle klemmer som holder vakuum linjen på plass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62078.html

Previous:
Next:

auto Bremser