Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

The Spark Plug Wire ikke får plass på Neon Min

The Dodge Neon-motoren er konstruert med tennpluggene skyte midt i sentrum av sylinderen. Dette er kjent som et halvkuleformet ordning, og den har mange fordeler. Men, det krever at tennplugg ledninger føres gjennom sentrum av ventil deksler, og selene er nødvendig for å stoppe oljen siver rundt tennpluggene. The Neon ikke gjør en god jobb med å stoppe olje-og lekkasjer er vanlig. Når dette skjer, plugger gnisten blir mettet med olje og plugg ledninger vil ikke passe. Du trenger
Wrench satt
3/8-inch socket satt
maskeringstape
Aerosol brems renere
Anti-seize compound
Dielektrisk fett
Show Flere Instruksjoner
en

Løft panseret av bilen. Legg merke til plugg ledninger og hvordan de er koblet til tenningen coil som sitter direkte på ventilen dekselet. Selv om Neon-ledningen ruting er enkel, og viklingslaget er nummerert for å angi hvor ledningen går, er det tilrådelig å bruke maskeringstape for å merke ledningene så det er ingen forvirring når de installeres på nytt. Fjern ledningene ved å trekke i hver ledning og nappe den løs fra spolen og tennpluggen. I de fleste tilfeller pluggen støvler vil være mettet med motorolje. Rengjør boots ved å spraye dem med aerosol brems renere.
2

Trekk viklingslaget og skru fra hverandre det fra ventilen dekselet ved hjelp av en skiftenøkkel. Fjern tennpluggene med en pipenøkkel. Når pluggene er fjernet, vil olje strømme inn i motoren. Når det er startet, vil motoren røyke før forbrenning av olje.
3

Fjern boltene som holder ventilen på plass. Løft av dekselet og fjern gummi ventildekselpakning. Dra den ut av sporet at den passer inn, og fjerne tennplugg tube sel. Skyve dem ut av tennpluggen rør. Spray ventil dekke groove at pakningen passer inn med aerosol brems renere. Rengjør røret segl område med renere også. Monter en ny pakning i sporet og skyv selene over rørene. Trykk dem på plass. De sitter godt og vil bare gå på én måte.
4

Plasser ventilen dekselet tilbake på motoren og installere de festeboltene med en pipenøkkel. Tettsittende boltene på plass, er forsiktig med å ikke stramme dem og ødelegge gjengene. Sitte viklingslaget på toppen av dekselet og installere festeskruene som holder den på plass. Plugg viklingslaget motor ledningsnettet på plass. Selen kontakten vil klikke når den låses i. Vær sikker på at det er trygt.
5

Rengjør de gamle pluggene og sett dem, hvis de er brukbare, eller installere nye. Plasser en liten mengde av anti-gripe gjengesmøremiddel på hver tennplugg tråden, og skru pluggene tilbake inn i motoren. Plasser en liten mengde av dielektrisk fett i hvert tennpluggbeskytteren. Installer de nye eller nylig rengjort tennplugghetter på tennplugger, og den andre enden inn i spolen pack. Skyv godt inn slik at ledningene klikker på plass. Referer til maskeringstape etiketter for riktig plassering slik at ledningene ikke blir blandet sammen. Hvis de er blandet opp, bilen vil ikke kjøre.
6

Start Neon. Den gjenværende oljen som strømmet inn i sylindrene vil brenne av i noen minutter, og bilen vil kjøre som normalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61031.html

Previous:
Next:

auto Bremser