Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hydraulisk brems og clutch komponenter

Hydraulisk brems og clutch systemer gir deg mulighet til å kontrollere bilens operasjonen. Det hydrauliske bremsesystemet kan du enten bremse hardt i en nødssituasjon eller å bremse gradvis i respons til trafikk. Hydraulisk clutch systemer gir et middel for å løsne overføringen fra motoren for å skifte uten å slipe girene. En hydraulisk koplingssystem eliminerer behovet for regelmessig justering av clutch kobling. Master Cylinder

grunnleggende del for enten en hydraulisk bremsesystem eller en hydraulisk clutch system er master sylinder. På enkelte programmer, brems og clutch bruke samme master sylinder, men på mange biler, har hvert system sin egen master sylinder. Hovedsylinderen har et fluidreservoar som kan være inkludert i hovedlegemet av hovedsylinderen, eller det kan være en plasttank festet til sylinderen. Den primære interne del av hovedsylinderen er det stempel som beveger seg frem og tilbake i sylinderen i respons til føreren presser ned på enten bremse eller clutch-pedalen. The master sylinder konverterer mekanisk bevegelse av pedalen inn hydraulisk trykk for å bruke bremsene eller ut clutchen.
Fluid Transfer

Hydrauliske linjer overføre hydraulisk væske under trykk fra master sylinderen å bremse hjulet sylindere og clutch slave sylinder. En proporsjonere ventil, som kan være en integrert del av bremsen hovedsylinderen minutt redusert trykk til bakhjulene. Når bremsene anvendes, vekten av kjøretøyet overføres til fronten av kjøretøyet. Den redusert trykk grenser wheel lock-up på bakhjulene under hard oppbremsing. Den clutch slave sylinder konverterer hydraulisk trykk for å mekanisk handling og flytter clutch throwout peiling å løsne clutch for skiftende og stoppe bilen. Brems hjulet sylindere konvertere hydrauliske trykket til mekanisk handling for å flytte bremseskoene mot bremsetrommelen. På biler med skivebremser, konverterer bremsekalippernes hydrauliske trykket til mekanisk press ved å klemme bremseklossene mot rotoren.
Fluid Control

I en hydraulisk brems eller clutch system, er arbeidstittelen agent bremsevæske. En hydraulisk system må være tettet mot luft og forurensninger. Når stempelet i hovedsylinderen presser mot bremsevæsken, blir væsken tvunget ut inn i slangene og til de forskjellige komponentene. Dette systemet fungerer fordi et karakteristisk for hydraulisk fluid er at det ikke er lett å komprimere lett til et mindre volum. Luftbobler i systemet vil gjøre bremse-eller clutchpedalen føler bløt eller svampete fordi luftbobler i bremsevæske komprimere. Bleeder ventiler på enten bremsen hjulet sylinder eller slave sylinder lar deg utføre en blødning prosedyre og fjerne luft fra systemet. På biler med anti-lock bremsesystemer (ABS), vil det blødende prosedyren også omfatte blødning ABS-styreenheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60787.html

Previous:
Next:

auto Bremser