Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en generator i en 2002 Dodge Intrepid

Lade-system i en 2002 Dodge Intrepid starter med dynamoen, som skaper elektrisitet basert på rotasjon av motoren. Generatoren består av mange komponenter internt, inkludert lagrene, og noen ganger lagrene kan fryse og føre til en svikt i generatoren. Når det skjer, vil dynamoen må byttes, ellers bilen vil ikke ha noen elektrisk energi til å kjøre på, og til slutt ikke vil være i stand til å starte. Du trenger
Jack
Jack står
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
1

Løft opp fronten av bilen ved hjelp av jekken og sette den ned på et par bukker. Pop panseret. Fjern tilkoblingen på den negative terminalen på batteriet med en skiftenøkkel, deretter følger det opp ved å ta av den positive terminalen.
2

unbolt nedre splash skjold fra kjøretøyet ved hjelp av 3/8-inch Ratchet og socket, deretter skru ut nedre radiator support og sett den til side. Løsne boltene på dynamoen, som ligger i den nedre førersiden hjørne av motoren.
3

Skyv dynamoen mot midten av motoren og trekk beltet av dynamoen. Unbolt og trekk tilkoblinger på dynamo med en 3/8-inch skralle og socket og hendene.
4

Fjern begge bolter fra dynamo ved hjelp av en fastnøkkel og 3/8- tommers skralle og socket. Løft den ned og ut fra under bilen og sett den til side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60487.html

Previous:
Next:

auto Bremser