Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

DIY Bremsesylinder Replacement

Når fjerne og erstatte en bremsekalippernes fra en bilens hjul, kan fjerningen variere avhengig av merke og modell. Konsultere en bil reparasjon guide for modellen din er sterkt anbefalt, og forlater arbeidet til en profesjonell er enda bedre. Ta ut den gamle Caliper

Hjulet må kobles fra bilen for å komme til målepunktet. Heve bilen på en høyere kvalitet jekkfoten enn sitt lager jack hvis mulig, og bruk deretter "femstjerners" mønster for å fjerne slepe nøtter, kobler mutteren motsatt fra det du tidligere fjernet. Koble fra bremseslangen fra bøylen første vil bidra til å forhindre den fra å bli skadet. Løsne banjo bolt som holder den på plass vil kreve en pipenøkkel. Fordi bremsevæske vil komme ut av slangen når den er koblet fra, trenger du et drypp panne klar; væsken er svært giftig for dyr. La væsken dryppe kontinuerlig i pannen, noe som betyr at du trenger å avhende den og legge ny væske. Men hvis du har gummiplugger, koble slangen til å holde overflødig væske fra å strømme ut.

Er noen kalippere montert på med bolter som bruker en standard stikkontakt, men andre bruker bolter som krever en hex socket. Når du fjerner boltene, er det fortsatt kan ta litt wiggling og krefter på å fjerne bøylen fra platen. Med bøylen fjernes, sjekke bremseklossene for å se om de (og senere de på det andre hjulet) må endres snart.
Installere New Caliper

Før du installerer ny caliper, sørg sin stempelet er komprimert. Et stort C-klemmen kan brukes for å komprimere den, men man kan også trenge en trekloss i mellom klemmen og stempelet, avhengig av stempelets størrelse. Monter bøylen på plass på sin monteringsbrakett og installere boltene, det hjelper å smøre boltene med høy temperatur fett først. Koble slangen på bøylen - fjerne noen plugger fra slangen først - med banjo bolt. Ikke koble hjulet ennå.
Lufte System

Koble bremseslangen brakt luft inn i bremsesystemet, så du må blø det . Du trenger en annen person til å hjelpe deg med å blø luften ut av bremsesystemet. Å ha bremsesystemet fylt med væske er viktig, så toppen av master sylinder og reservoar med bremsevæske. Hvis du bare koblet bremseslangen på en kaliper og bremsevæske ikke var altfor lav, bør du bare trenger å blø på dette målepunktet.

Fest en klar rør til Utluftningsskrue på bøylen og plasser rørets andre enden inn i en beholder med væske, en engangs plastflaske vil gjøre. Åpne bøylen er lufteskrue som din assistent presser ned på bremsepedalen og se etter luftbobler i røret og container. Når væsken renner ut av røret rent, stenge ventilen, fjerner du slangen og sette på hjulet. Hvis du lar bremsevæske renne ut gjennom bremseslangen når du skifter bøylen, må du kanskje gjenta denne prosedyren ved de tre andre hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57373.html

Previous:
Next:

auto Bremser