Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner bakre Hub fra en 1988 Chevy 3/4 Ton Pickup

Den bakre enden av de 1988 3/4-ton Chevy pick-up trucks har en frittflytende hub. Det betyr at hjulet ikke kobler seg til akselen, men heller til navet. Akselen festes til navet separat med en serie av små bolter for å drive navet og hjulet. Bakgrunnen for en flytende hub er at det er heavy duty. Den 3/4-ton knutepunkt type har to peiling i navet på hjulet, mens den aksel type har bare en. Med en 3/4-ton floater, må bakakselen fjernes og lastebilen vil fortsatt rulle. Du trenger
Hjulkiler
Jack
Jack står
Hammer
Wrench sett
Skrutrekkersett
Shop håndklær
Socket satt
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern de åtte små bolter som omkranser akselen i sentrum av navet. Noen eldre huber har delt koniske innsatser, men 1988 Chevy pick up bør bare ha låseskiver. Ta skivene, også.
2

Trykk på akselen med en hammer. Fortsett å tappe det før et gap vises mellom aksel flensen og navet. Sett en skrutrekker i gapet, og lirke akselen ut av navet. Akselen er tung og vil bli dekket med olje.
3

Blokker forhjulene. Plasser en jekk under midten av den bakre differensial og løfte den bakre del av kjøretøyet. Sett bukker under bakakselen rør på innsiden av hvert hjul.
4

Bøy metall tappene på lock-down vaskemaskin klemt mellom to hub nøtter inni navet tube. Låsen hindrer at mutterne løsner. Bruk en hub kontakten for å fjerne den første store ring mutter. Fjern tastet låseskiven. Fjern den indre ringen mutteren.
5

Trykk på hub med en hammer før de ytre hjullager kommer ut. Trekk navet rett av Akselhuset, være forsiktig så du ikke skader det bakre hub seal. Navet er nå klar for service eller utskifting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61591.html

Previous:
Next:

auto Bremser