Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Coil i en 1997 Chevrolet lastebil

Spolen på en 1997 Chevrolet lastebil er en del av tenningssystemet, og sender en gnist til distributøren. Hvis spolen på motoren går ut, så tenningen vil ikke fungere ordentlig og lastebilen vil ikke kjøre. For å løse dette problemet, må spolen til første fjernes fra motoren, og deretter en ny installert på sin plass. Dette tar ca en time å gjøre. Du trenger
Replacement tennspolen kit
3/8-inch skralle og socket sett
Drill og metall borekroner
Vis flere instruksjoner
1

Åpne opp panseret. Ta av luftfilteret på motoren ved å fjerne vingemutter på toppen og trekke forsamlingen ut av motoren.
2

Finn tennspolen, som er på passasjersiden av motoren, mot distributøren. Trekk av tenningen coil ledningen med en vridende bevegelse, og koble ledningene til spolen. Unbolt tennspolen braketten fra motoren ved bruk av 3/8-inch skralle og socket, så ta det bort fra motoren.
3

Fjern nagler som holder coilen på braketten hjelp av drill og metall borekroner. Ta av coilen og kast den. Bolt utskifting tennspolen til braketten med skruene i settet og 3/8-inch skralle og socket.
4

Bolt braketten på motoren og koble ledningene til spolen. Skyv spolen ledningen til erstatning spiral før det gjør en pop, som indikerer det er låst på plass. Sett tilbake luftfilter bruker fabrikken vingemutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61573.html

Previous:
Next:

auto Bremser