Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan bygge en High Horsepower Small Block Chevy Motor

Bygge en høy hestekrefter small block Chevy motor krever nøye planlegging og forskning. I dag kan erfarne motorbyggere oppnå produksjon på mer enn to hestekrefter per kubikk tomme med gjennomtenkt design og oppmerksomhet på detaljer. "Stroker" kombinasjoner - ved hjelp av veivaksel slag lenger enn standard - tillate forskyvninger av godt over 400 kubikk inches, og utganger utover 800 hestekrefter. Konkurranse kasse motorer i denne kategorien fra anerkjente utbyggere koste godt over $ 25 per hestekrefter. Du trenger
Aftermarket motorkomponenter Fondsavkastning motor montering manuell
Engine montering verktøy
Vis flere instruksjoner
Designing the Short-blokken Assembly
1 < p> Plan motoren bygge som passer ditt budsjett, fortrengning og makt mål. Du kan vanligvis designe motorer basert på fabrikken blokker for forskyvninger av 383 eller 406 kubikk inches. Disse motorene kan produsere 500 hestekrefter eller mer med ganske vanlige ettermarkedet.
2

Kjøp en motorblokk stand til å motstå målrettet effekt. Du kan bruke en egnet fabrikk blokk for opp til ca 600 hestekrefter - mindre for lager-bil eller sirkel spor bruk. For makt mål utover det nivået bør du bruke ettermarkedet blokker av to grunner: de har spesielle design endringer som gjør dem egnet for store sylindervolum og høy hestekrefter, og den ekstra kostnaden for presisjon bearbeiding og utarbeidelse av en fabrikk blokk kan ikke begrunnes . Du kan ha en total kostnad nærmer seg kostnadene for en ettermarkedet blokk, men du vil fortsatt ha en blokk med begrenset styrke og kraft kapasitet
3

Velg en roterende montering -. Veivaksel, stenger og stempler - med slag og boring - stempel diameter - nødvendig for den ønskede effekt. Velg en smidd stål veivaksel, smidd stål kobler stenger med oppgraderte rod bolter, og smidd aluminium stempler for ekstra styrke. For en motor til å kjøre på pumpe bensin, bør du målrette et kompresjonsforhold på ikke mer enn 10-til-1. Racing motorer med ekstremt høy kompresjon forholdstall krever høyoktan racing drivstoff.
4

motorblokken og roterende forsamlingen til en kvalifisert ytelse motor maskinist for inspeksjon og "blueprinting." Blueprinting innebærer måling og maskinering alle kritiske overflater til nøyaktige spesifikasjoner. Blokker med stroker veivaksler kan kreve sliping for ekstra klaring.

Ha maskinist balanse og blåkopi den roterende forsamlingen. Finish-maskinering sveiv tidsskrifter, stenger og stempel-pin boringer til eksakte toleranser sikrer riktig olje klaringer. Balansere forsamlingen legger pålitelighet og frigjør ekstra hestekrefter.
Heads, kamaksel og Inntakssystem
5

Velg ettermarkedet topplokk som gir optimal luftstrøm og lufthastighet å nå hestekrefter mål. Muligheten av motoren for å ånde er nøkkelen til å produsere strøm. En tommelfingerregel er 0,5 kubikkfot per minutt med strøm for hver kubikk tomme av fortrengning. Velg selv høyere flyt hoder for høy rpm konkurranse motorer.
6

Velg et inntak manifold og forgasser som har tilstrekkelig flyt evne til det tiltenkte motoren. De må være kompatible med luftstrømmen potensialet av topplokkene. En enkelt-plane manifold er generelt bedre for konkurranse, wide-open-throttle applikasjoner, mens en "high-rise" dual-plane manifold fungerer godt for "hot street" motorer.
7

Velg kamaksel. Dette valget er avgjørende - det cam bestemmer "karakter" av motoren din, og i hvilken turtallsområde produserer den sin makt. En cam som er for liten eller for stor for hodene vil ikke produsere så mye strøm. Rådføre seg med hodet produsent, motor maskinist eller en tilpasset kamaksel designer for anbefalinger. Gi så mange detaljer som mulig om motor konfigurasjon og tiltenkt bruk.
8

Monter motoren i henhold til instruksjonene i ytelse motor bygningen manual. Kontroller og re-sjekk alle klaringer og innredninger. Test montere så mange ganger som nødvendig for å være sikker på at det ikke er noen problemer. Et alternativ er å ha motoren maskinist montere motoren. Hans ekspertise kan rettferdiggjøre bekostning, fordi han vil ha den erfaring og utstyr til å rette opp eventuelle bekymringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61993.html

Previous:
Next:

auto Bremser