Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer 1999 Cavalier brake rotors

De bremseskiver på 1999 Cavalier skal inspiseres for tegn på skader hver 7500 km som General Motors anbefaler. Over tid rotorene slites ned og deres evne til å effektivt stoppe bilen synker som resultat. Miljøforhold som høy luftfuktighet, snø og regn til slutt føre til rotorene å ruste ut. Lagring av Cavalier for lange perioder vil også føre til rotorene til rust. Installasjon av nye rotorer på forhjulene kan gjøres en av gangen, akkurat som hjemme. Med noen små verktøy, bør reparasjonen tar 90 minutter eller mindre. Du trenger:
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack stå
8-tommers C-klemmen
3/8-inch hex stud
Pipenøkkel satt
5 - gallon bøtte
3/8-inch stasjonen momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Påfør Cavaliers nødbremsen, og løsne mutrene på forsiden passasjer dekk lett med hjulmutternøkkel, men ikke fjerne dem.
2

Hev bilen med en bil jack, og plasser en jack stå til venstre, tre inches fra bilen jack. Løft støtte armen på støttebenet før det gjør full kontakt med jekkpunktet, og deretter returnere låsepinnen til armen for å sikre sin høyde.
3

Fjern alle dine dekkets slepe nøtter og skyv dekket av navet. Plasser tre hjulmutrene tilbake på hjulet studs å holde rotoren på plass midlertidig.
4

Wind C-klemmen helt åpent og deretter plassere den rundt bremsekalippernes. Begynn langsomt svingete C-klemmen lukket inntil den får kontakt med den ytre bremsekloss overflate. Fortsett sakte lukker C-klemmen rundt bremsekalippernes til du ser bøylen er stempelet gå helt ned. Ikke bruk mye kraft for å gjøre dette. Når stempelet er nede, fjerner C-klemmen.
5

Fest 3/8-inch hex stud til din pipenøkkel, og fjern de to caliper fester boltene helt. Sett 5-gallon bøtte ved siden av rotoren og skyv bremsekalippernes av rotor med begge hender, og deretter sette den ned på bøtte. Fjern de tre slepe nøtter, og skyv rotoren fra navet nøye.
Installasjon
6

Place din nye rotor tilbake på navet nøyaktig slik du fjernet den gamle en. Sett på plass de tre mutrene midlertidig å holde rotoren på plass.
7

Løft bremsekalippernes av skuffen med begge hender og skyv den tilbake over den nye rotoren. Starte begge bremsekalippernes er sikringsboltene for hånd for å sikre at de tråden riktig. Still inn 3/8-inch stasjonen momentnøkkel til 40 fot-pounds, fest 3/8-inch hex stud til det og helt sikre både caliper bolter.
8

Fjern de tre mutrene som holder rotoren og monteres igjen dekk på navet. Installer og stram hver av de slepe nøtter til de er tettsittende. Fjern støttebenet og senk Cavalier inntil dekk i kontakt med bakken, men ikke helt. Sett 3/8-inch stasjonen momentnøkkel til 100 fot-pounds og helt sikre hver av dekkets hjulmuttere.
9

Senk bilen helt, og ta bilen jack. Pumpe bremsepedalen sakte til du føler det firmaet opp, deretter gjenta hele denne prosessen for å installere rotor på forsiden førersiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58001.html

Previous:
Next:

auto Bremser