Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Symptomer på CV Joint Repair Needed for en bil

Det er flere symptomer på CV joint reparasjoner som er nødvendige for en bil. Hvilken som helst av disse symptomene bety at reparasjonen skal finne sted så raskt som mulig. Dersom CV felles pauser, vil du miste styring kontroll av kjøretøyet - enten leddet kan brekke eller det kan låse opp. Klikke Noise Mens Turning
p Hvis hører en klikkelyd når du svinger til venstre eller høyre, er en av de ytre leddene på CV aksel brutt. I de fleste tilfeller, når du slår til høyre og høre klikking, er den rette, ytre cv felles bad. Hvis du hører klikkelyden når du svinger til venstre, i de fleste tilfeller, er venstre, ytre CV joint brutt. CV-aksler må skiftes ut dersom en av leddene blir brutt.
Klikkelyd når du kjører Straight
p Hvis du hører en klikkelyd støy som kommer fra akslingen når du er kjøring rett, er en av de indre cv ledd dårlig - det kan være til venstre eller høyre. CV joint bør byttes ut så snart som mulig. Dersom CV aksler er på samme alder og støvlene er revet på den gode aksel, er det en god idé å erstatte begge aksler mens kjøretøyet er i butikken, så du trenger ikke ned tid når den andre akselen begynner å klikke.
Torn Boot
p Hvis støvelen er revet, får sand og vei skitt inn i CV joint, som til slutt slites ut akselen og fører til at aksen klikk. Støvler kan skiftes ut, men for å erstatte støvelen med riktig støvelen (ikke klemmen på støvelen, noe som varer ikke på langt nær så lang), blir den samme arbeid involvert i å erstatte akselen. Hvis du bytter aksel i stedet, vil du ha en garanti på ny aksel. Det er ikke obligatorisk å bytte hele akselen, men noen mekanikere vil anbefale at du erstatter den. Når sand og vei skitt kommer inn i leddene, er det bare et spørsmål om tid før leddene begynne å klikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60273.html

Previous:
Next:

auto Bremser