Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor finner jeg Motorsykkel Heiser ?

Motorsykkel heiser heve en motorsykkel mye som en bil heis i en bilverkstedet løfter en bil . Mens bil heiser er bygd inn i gulvet , er motorsykkel heiser plasseres direkte på gulvet . De gir lettere tilgang for reparasjoner og ta vekten av dekkene for lagring. Store Forhandlere

Store forhandlere som Sears og AutoZone tilby motorsykkel heiser . AutoZone tilbyr bare én motorsykkel heis, mens Sears bærer 44 motorsykkel heiser og knekt inkludert luft , hånd og fot pumper i en vekt kapasitet rekke 1000 til 1500 pounds .
Online Forhandlere

Online forhandlere som Motorsykkel Løft Direkte bære motorsykkel heiser . Motorsykkel Lift Direct har to alternativer: en luft og hydraulisk heis og en pneumatisk operert heis. Begge holder en sykkel opp til 1000 pounds .
Rabatt Forhandlere

Rabatt spesialitet verktøy forhandlere som Harbor Freight bære motorsykkel heiser . Som med de fleste lavprisbutikker , kan enkelte produkter ikke er på lager til enhver tid, slik at kunden kan vente å få et nytt navn -brand motorsykkel heis til rabattpris .
Finn brukt motorsykkel heiser

Brukte motorsykkel heiser er vanskelig , men ikke umulig , å finne. Klassifisert annonser i lokale aviser og fagtidsskrift har brukt tilbehør delen , og nettsteder som eBay og Craigslist også tidvis liste brukt motorsykkel heiser .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60826.html

Previous:
Next:

auto Bremser