Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hva er Lock -Out -knappen på Shift Console av en 2006 Camry ?

The 2006 Toyota Camry leveres som standard med en 2,4 -liters , firesylindret motor og en fem - trinns manuell girkasse . Toyota tilbyr en valgfri , femtrinns , automatgir, for de som ikke liker skiftende tannhjul . På denne automatgir , er det en liten knapp , kalt shift -lock overstyring knapp , brukes i tilfelle av mekanisk svikt . Funksjon

shift -lock overstyring brukes til å frigjøre Shifter i tilfelle bremsen sikkerhetsbryter - bryteren som hindrer deg fra å forflytte seg uten bremsepedalen trykkes - svikter . Når trykket, de Shifter utgivelser og kan flyttes inn i utstyret du ønsker.
Cover

Knappen selv er under en liten , plastdeksel på førersiden av girspaken . Lirke opp på forsiden med en liten , flat skrutrekker for å fjerne panelet, og knappen kan trykkes .
Midlertidig

Dette skiftet - lock overstyring er bare ment å være en midlertidig løsning til en mekanisk eller elektrisk problem . Ikke stol på denne knappen som en daglig løsning . Ta din Camry til Toyota forhandler eller et lokalt verksted for å få problemet evaluert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62097.html

Previous:
Next:

auto Bremser