Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en parkeringsbrems

Parkeringsbremsen - eller nødbrems som det opprinnelig ble kalt - var ment å brukes som en back-up brems dersom fotbremsen i et kjøretøy sviktet. Med de avanserte bremsesystemer som brukes i biler i dag, en rekke sikkerhetstiltak er på plass for å redusere behovet for nødbrems. Dermed ble i nødbremsen på parkeringsbremsen i navn og brukes til å holde bilen i ro når bilen er parkert. Dette oppnås ved en kabel som går fra håndbremseplassering en utligning bar under kjøretøyet, og deretter til de bakre bremsetromler. Du trenger
Jacks
Jack står
Stikknøkkel satt
Safety blokker
hjulmutternøkkel
Tenger
Vis flere instruksjoner
1

Plasser sikkerhet blokker foran forhjulene på bilen, og jekke opp bakenden av bilen så en av de bakre dekkene kan fjernes. Plasser en jack stå under bilen.
2

Løsne mutrene på en bakre dekk med en hjulmutternøkkel. Når alle hjulmuttere er fjernet, fjerne dekket fra bilen. Dette vil utsette bakbremsen tromme eller målepunktet.
3

Fjern hub protector fra sentrum av trommelen. Dra pinnen som holder skiven på plass. Fjern mutteren fra sentrum av trommelen ved hjelp av enten den hjulmutternøkkel eller en annen nøkkel som passer rundt mutteren. En annen større skive vil være under mutteren som må fjernes. Fjern hjullager, som er under større skive som nettopp har blitt fjernet.
4

Fjern trommelen fra resten av oppbremsing komponenter. For å gjøre dette, plasserer hjulet på igjen, og ved hjelp av en hjulmutternøkkel, stram to slepe nøtter rett overfor hverandre på rattet. Hvis de er for løs, kan det skade threading på trommelen, eller threading i lug mutter. Rist dekket frem og tilbake godt å løsne trommelen, og trekk deretter dekket av. Trommelen vil koble fra resten av bremsen skoen. Bruke dekk å riste trommelen og fjern det sikrer trommelen seg selv ikke er skadet i fjerningen.
5

Fjern de to fjærene på hver side av bremsen skoen. Dette kan gjøres ved å trykke ned og vri fjærene med fingrene. Når fjærene er fjernet, kan skoen fjernes fra bremsesammenstilling. Parkeringsbremsen er koblet til denne frakoblet delen i midten av brems montering.
6

Fjern fjærklemmene fra spaken holder parkeringsbremsen kabelen til bremseskoen ved hjelp av en skrutrekker. Klippet spretter ut av sted enkelt.
7

Koble spaken fra parkeringsbremsen kabelen ved hjelp av en tang til å trekke spaken fra slutten av bremsewire.
8

Følg bremsen kabelen under bilen til equalizer bar, der de to kablene fra bakhjulene møte den kabelen som går til bremsehendelen inne i kjøretøyet. Bruk en pipenøkkel til å løsne kabelen tilkobling til equalizer bar. Nå som kabelen er gratis på begge ender, kan kabelen trekkes gjennom fra slutten der den koblet til equalizer bar og fjernet fra kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58638.html

Previous:
Next:

auto Bremser