Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte bremseklossene på en Probe GT

De bremseklosser på en Ford Probe GT er montert i bremsekalippernes, som monteres rundt bremse rotoren. Når du treffer bremsepedalen, lukkes bøylen, klemmer bremseklossene ned på bremseskiver og bremse bilen. Over mange tusen stopper, putene begynner å bryte ned, og bremsene vil gjøre en pipende lyd når du stopper. For å løse problemet, må du bytte bremseklossene med nye, som bør ta omtrent en time å gjøre. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Stor C-klemmen
Replacement bremsekloss kit
3/8-inch skralle og socket sett

Vis mer Instruksjoner
Front Bremser
en

Løft bilen med jekken og sette bukker under jack poeng på alle fire hjørner av Probe slik at hjulene er løftet fra bakken. Unbolt alle hjul med dekk jern.
2

unbolt nedre festet på bremsekalippernes med 3/8-inch skralle og socket. Løft bunnen av bøylen ut av rotoren og trekke bremseklossene og bremsekloss shims ut av bøylen, ta notat av deres plassering for montering.
3

Plasser C-klemmen rundt bremsekalippernes slik at den gjengede ende av den C-klemmen går inn i sentrum av den sirkulære stempelet i midten av bøylen. Stram C-klemmen.
4

Installer erstatning bremseklossene og shims i bremsekalippernes i samme retning som de originale pads, senk deretter bøylen ned og skru den på plass med skralle.
bakbremsene
5

skru fra hverandre parkeringsbremsen fra braketten på siden av bakhjulsopphenget med skralle. Unbolt nedre bremsekalippernes bolt fra bremsekalippernes braketten med den 3/8-inch skralle og socket og løft det opp. Fjern de gamle bremseklossene og shims, tar notere sine steder.
6

Spenn fast stempelet i midten av bøylen med den store C-klemmen. Installere bremseklossene og shims i samme rekkefølge som de lager pads. Installere målepunktet på braketten med skralle.
7

Sett inn hjul med dekk jern og senke bilen av bukker med jekken.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58159.html

Previous:
Next:

auto Bremser