Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en 12 Bolt Rear End Aksel

En 12-bolt bakaksel er navngitt slik fordi det har 12 boltene som holder den bakre differensial dekselet til akselen. Denne akselen er funnet i de fleste heavy-duty GM lastebiler, for eksempel GMC Sierra 2500HD og Chevrolet Silverado 2500HD. Selv om dette er en sterk aksel, kan enkelte eiere ønsker å fjerne 12-bolt bakaksel og erstatte den med noe sterkere. Hvis dette er tilfelle, eller du må fjerne akselen for vedlikehold, kan du gjøre det i noen timer. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Tre blokker
Fastnøkkel sett
3/8-inch skralle og socket satt
1/2 -tommers skralle og socket satt
24-tommers brekkjern
linje skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen på et nivå, asfaltert underlag. Plasser tre blokker foran og bak forhjulene slik at bilen ikke ruller ved et uhell i en eller annen retning. Løft baksiden av lastebil med jekken. Sette bukker under rammen foran bakakselen og under bakakselen, senk deretter lastebilen opp på tribunen. Unbolt bakhjulene med et dekk jern.
2

unbolt nedre sjokk mount fra akselen med en 3/8-inch skralle og socket trekk deretter sjokk opp og ut av veien.

3

Bruk en fastnøkkel til å skru ut drivakselen fra akslingen deretter bruke en lirke bar å trekke drivakselen bort fra akselen.
4

skru fra hverandre bakre bladfjær plater fra undersiden av akselen med en 1/2-inch skralle og socket. Koble bremsen linjen som går til bakakselen med en linje skiftenøkkel.
5

Plasser jack under midten av akselen. Løft opp akselen litt så det er av stands, fjerne stands fra undersiden av akselen og senk jack så akselen er så lavt til bakken som mulig. Trekk jack etter håndtaket ut fra under bilen, fører akslingen bort fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61106.html

Previous:
Next:

auto Bremser