Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

460 Ford Torque Spesifikasjoner

The Ford Motor Company installert 460-kubikk-tommers motor i biler fra 1968 til 1996. Når du forsøker å gjenoppbygge en 460 V8 motor, må du sikre at alle boltene strammes skikkelig slik at hardt arbeid varer i år. Hver komponent installert på innsiden og utsiden av motoren har spesifikke dreiemoment spesifikasjoner som vil holde montering bolter stramt for livet av motoren. Engine Block

Etter veivakselen er plassert på de viktigste lagrene, de viktigste cap boltene trukket til med 95-105 ft-lbs. Veivstangen boltene er strammet ved 40 til 45 ft-lbs., Og oljepumpens bolten strammes til 25 ft-lbs. Boltene som fester kamakselen skal trekkes til 40-45 ft-lbs. Som du sette hver bolt i blokken, husk å dyppe gjengene i olje for å redusere dreiemoment friksjon. Friksjon kan føre til at momentnøkkel til å oppfatte bolten er stramt før det nødvendige dreiemomentet er nådd. Før du plasserer harmonisk demper på motoren, må du installere den fremre motordeksel og stram boltene til 12 og 18 ft-lbs.
Engine Heads

På grunn av den enorme forbrenningstrykk hodene er utsatt for, vil du trenger for å sikre hodet bolter strammes til riktig spesifikasjon, og i riktig rekkefølge. Den endelige dreiemoment spesifikasjon for hodet bolter er 140 ft-lbs. Bolter strammes i et bestemt mønster som vanligvis begynner i midten av hodet, og sekvensielt strammes i begge retninger. Boltene er slått ned gradvis til alle boltene nå den nødvendige dreiemoment. Tråder på hodet bolter bør være belagt med motorolje for å redusere friksjon som ville skape en falsk dreiemoment. Så ikke-justerbare rocker-arm bolter strammes til 18 til 22 ft-lbs. Inntak manifold bolter blir deretter moment på 25 til 30 ft-lbs., Og eksos manifold bolter til 33 ft-lbs.
Complete Engine

Etter hoder er montert, er det en god tid til å plassere den harmoniske spjeld og remskive for serpentin beltet på forsiden av motoren. Trekk til feste bolt på 70 til 90 ft-lbs. På baksiden av motoren, sett på fly hjulet eller flex-plate og trekk til boltene på 75 til 85 ft-lbs. Hvis motoren vil bli parret opp med en manuell girkasse, installere clutch trykkplaten til svinghjulet og trekk alle festeboltene på 35 ft-lbs. Over-Momentflytting bolter sikrer ikke at de vil bli stramt, og kan faktisk svekke bolten, som fører til for tidlig svikt. Til slutt er det viktig å bruke en momentnøkkel du vet er å gi en nøyaktig lesing. Når du er ferdig med momentnøkkel, spaken tilbake til null og lagre riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60813.html

Previous:
Next:

auto Bremser