Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte bremsene foran på en Elantra

De skivebremser foran på en Hyundai Elantra vil vanligvis slites ned oftere enn bakbremsene. Tilgjengelig siden 1990 har Elantra alltid omtalt skivebremser foran. De senere versjoner av modellen kan skilte med enten bakre trommelbremser eller skivebremser bak. Kontroll av bremser hver gang du har dekkene roteres (eller rotere dem selv) og endre dem før de blir for lavt, vil bidra til å forhindre skade oppstår til andre komponenter. Du trenger
Bremsevæske hevert
Wheel hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack stand (er)
Ratchet
Metric socket satt
Liten lirke bar
4 -tommers C-klemmen
Replacement bremsekloss sett med shims
Silikon brems smøremiddel
Momentnøkkel
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Apply parkeringsbremsen på en flat, asfaltert underlag slipp deretter panseret låsen.
2

Åpne panseret og ta av dekselet til master sylinderen. Ta 2/3 av bremsevæske fra reservoaret ved hjelp av en bremsevæske hevert og kast av væsken skikkelig.
3

Sprekk slepe nøtter av ett dekk løs med et hjul hjulmutternøkkel av snu dem 1/4 av en omdreining mot klokken.
4

Løft den ene siden av Elantra med bilen jack og støtte den på en jack står plassert under den fremre rammen rail.
5

Finish fjerne slepe nøtter og deretter fjerne dekket.
6

Fjern den nedre bøylen bolt med en skralle og socket. Løsne den øvre caliper bolten med skralle og socket, men ikke fjern det.
7

Lirk bunnen av bøylen off av pads og rotor med et lite brekkjern drei bøylen oppover å hvile på toppen av rotoren og backing plate.
8

Komprimer bøylen stempelet med 4-tommers C-klemmen. Plasser toppen av klemmen på baksiden av bøylen boliger og plassere klemmen kjøring inne bøylen stempelet deretter stramme den sakte fram til stempelet bunner ut i stempelboringen.
9

Ta elektrodene fra bøylen mount.
10

Ta den beskyttende wrapper ut av stick-on shims følger med utskifting pads. Plasser mellomlegg på backing plate av putene og trykk ned på dem fast til limet av shims pinner til pads.
11

Påfør litt silikon brems smøremiddel på bøylen mount hvor fanene på putene kommer i kontakt med den. Prøv å ikke få noe på rotorene.
12

Sett inn de nye putene i kalipperens mounts. Sving bøylen ned over pads og rotor. Installer den nederste bolten og stram deretter stramme den øvre bolten.
13

Skift dekk og hjulmuttere. Lun opp hjulmuttere så stramt som du kan med hjulet forhøyet. Senk Elantra til bakken og trekke til mutrene igjen med en momentnøkkel stilt på 80 fot-pounds og en stikkontakt.
14

Gjenta trinn 3 til 13 på den andre siden.

15

Kontroller at dekselet er tilbake på master sylinder deretter pumpe foten bremsepedalen flere ganger inntil den føles hard. Kontroller og fylle opp master sylinder med bremsevæske. Sett på lokket og lukk panseret.
16

Løsne parkeringsbremsen og prøvekjøre den Elantra å sjekke bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57593.html

Previous:
Next:

auto Bremser